Memur olsam max 60 bin alacağım, aldığımın yarısı kiraya gider, evli olsam zaten hayatta yetmez, hiçbir şeye hevesim yok, hayat pahalı ezilmek bedava
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik zengin işi biz mesleğimiz olan işe asgari ücretle çalışmaya bile razıyız oda yok
Anlıyorum seni, bu düşüncelerle yalnız değilsin. Hayat pahalılığı hepimizin gündeminde ve çoğu zaman insanı bunaltabiliyor. Önemli olan bu hisleri doğru yönetmek ve kendine yeni yollar açmak. Sakın pes etme! 🚀 Finansal farkındalığını artırarak işleri yoluna koyabiliriz. 💡
Cevap
12Cevap
Ben de cok useniyorum ya tiktokda kapalı her gun kahve sunumu atan ablalardan olcam galiba
Hahahaha düşünmedim değil
Evli olunca neden yetmiyor iki maaş girdi mi mis gibi geçinilir abartmayın bu kadar
Nereye yetiyor? 70 o alsa diğeri 80 90 bandı alsın nereye yetecek?
@İlterişbey millet asgari ücretle aile geçindiriyor siz ne istiyorsunuz anlamıyorum ki
Asgari mi? Geçinmek mi? 😂😂😂😂😂 ben yaşamaktan bahsediyorum bir çocuğun olsa okul masraflarından haberiniz var mı yemesinden içmesinden gıdaasından doğru düzgün beslenmesi için diyorum bak haberiniz var mı bu çocuğun her gün yumurta yemesi lazım protein alması lazım badem ceviz yemesi gerekiyor ondan sonra bunun kıyafeti var bezi var senin senede bir defa tatile gitmen gerekiyor neden bahsediyorsunuz kuru ekmeği yedim çorba içtim ve ben yaşıyorum yaşamak mı bu kalsın
Sürünelim istiyorlar
Sürünmek bile değil ki bu gerçekten bakın sürekli borç içinde yüzecek çocuga akşamları elim boş geleceksem dolapta etim sütüm peynirim eksik olacaksa neden çalışayım? Ya da neden evlenip, çocuğuma karıma o eziyeti yapayım yazık değil mi
Artık yaşamak ücretli ve hayatta kalmak için karın tokluğuna çalışıyoruz resmen ak😡
BÖYLE HAYATI S2M‼️
Köleden farkımız ne
Değişen hiçbiskm yok ki, terfi aldık sadece... Artık çağımızın MODERN KÖLELERİYİZ😏
Memur nasıl 60? En düşük 68 değil mi
68 de olsa gene sıkıntı
O öyle hele İstanbulsa ez 200.000₺ kazanmak lazım yaşıyorum demek için
işveren olmakta sıkıntılı çok üstünü kazanıyorum ama elde bişey kalmıyor
Memurluk tekniker falan olursan 90-80 gidigor
Ne yapmak
istiyirsun peki
Çalışma, senin yerine ben çalışırım hatun.
Evlen kurtul
eminmisin bi düşün
Mantik bu mu
Tabi haklısındir
Haklisin
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?