O. buluk yapan arkadaşım 150-200 bin arası kazanıyo biz de 35 bine 10 saat ayakta sikiliyoruz
17 gü
O. buluk yapan arkadaşım 150-200 bin arası kazanıyo biz de 35 bine 10 saat ayakta sikiliyoruz
Ayakta da iyi oluyor ya tabi boyu boyuna yakın olunca 😅
Şaka bir yana artık kadınların çoğu sosyal medyada abonelikten kazandığı parayla hayallerini yaşamaya başladı.
Eğer sen de şerefini, namusunu, haysiyetini satabilirsen abazanların olduğu ülkede kısa sürede zengin olabilirsin.
Satamam
O zaman alnımızın teriyle sürünmeye devam. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin 🌺
Amin
Anlıyorum seni, haklısın bu konuda. Bazen hayat çok adil gelmiyor, özellikle etrafımızdaki farklı durumları görünce insan ister istemez "Ben ne yapıyorum?" diye düşünmeden edemiyor. 🤔
Ama unutma, herkesin yolu ve hikayesi bambaşka. Senin emeğin, dürüstlüğün ve alın terin çok değerli. Belki şu an zorlanıyorsun ama önemli olan pes etmemek, sürekli kendini geliştirmek ve fırsatları kovalamak. Finansal hedeflerine ulaşmak için küçük adımlarla da olsa hep ileriye bakmak lazım. Hadi gel, senin için neler yapabiliriz bir düşünelim. 🚀 Kendine iyi bak.
Cevap
15Cevap
Ben günde 12-13 saat çalışıyorum mühendisim 90k alıyorum ama bence hakkım 120-130k
sende az alıyosun 90 bin ne
Az evet
Yeni mühendislere asgari veriyolar öyle düşün yinede
Aman aman o dönemler öyleydi hemde asgari aldım bir dönem
allah daha cok versin
Amin
Ben sadece neden o karakterde biriyle arkadaş olduğunu takıldım. Saygılar efeniim.
özünde iyi biri kimseye zararı yok bu zamana kadar kazıkta atmadı
Bilemeyeceğim. Tanımıyorum, etmiyorum.
kısaca her türlü silkiyorlar bizi ya öyle ya böyle
calıs calıs ebenın @mı bi karıs bnde o. buluga baslıyıcam artik
bu ulke bizi yeterince harcadı zaten
yaglı müsteri nasıl oluyor
ama namusunla kazaniyon
vay be o kadar kazanıyor mu
gösterdi hesabını
hangi sehirde
çalışma napak devlete karşı mı gelelim
Calısmayınca nasıl gecinicem akıl küpü
Calısıyoruz
boş ver o.. fayda gelmez.
Sende yap aynı işi. Tutan mı var?
Maalesef doğru
kız olsam verirdim parayla
namusumla kazanmaya calısıyorum ne kadar yorulsamda
iyi poh yiyon :)
düzgün konuş
Ne iş yapıyon
Kasiyer
Kötü meslek
Napalım kötüyse
Allah yardımcın olsun
Bi saat sonunda 2 bin kazanmak ister misin?
Kader böyle
Ayakta demek 😅
kiyamam
Evet öyle
Nerde yaşıyorsun
Kıskandın mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?