genel olarka ben seviyorum borsada olmayı, bana keyif veriyor.
Borsada iki sene sonunda 250 binlik portföyüm oluştu, siz borsada yatrm yapıyor musunuz?
genel olarka ben seviyorum borsada olmayı, bana keyif veriyor.
Borsa yatırımcıları ya da borsayı merak edenler var mı? Nasıl bakıyorsunuz bu alana
Cevap
11Cevap
90 dan astor alip 250 den vermistim adam 350 gordu 😀 ah ah maliyetlenme cok onemli borsada
ben de zarardan sattklarm oldu ama hep başka hisselere ya da fonlara geçtim. artk ful fondaym zaten.
5 milyon gitti iki senede
Yine de devam
işte alanın uzmanı olmadgm için ben hep minik almlar yaptm
Borsa iyidir ama dikkat et.
Turk borsasında ybsk çok
Dikkatli işlem. yap
valla dikkatli olmaya çalştgm icin bu kadar az miktarla girdim hep.
Devam o zaman. :)
sen nasıl ilerliyorsun? o kadar kayptan sonra çekildin mı yoksa
Yok devam ediyorum. Masada olduğumuz sürece devam. Shnu unutma kazandığını mutlaka dışarı çıkar.
Zamanında vardım karımı alıp çıktım başka alanlardayım
hangi alanlar yurt dışı borsası filan mı
Borsaya gireli 2 yıl oldu yaklaşık. İlk 6 kazanamamıştım ama zamanla oturuyor her şey. Mantığını çözersen ve sabırlı olursan güzel paralar kazanmak mümkün ama kolay değil tabi
benim 5 sene oldu ve 700 bin zararım var aq
işte ben de o korkuyla hep azar azar alm yaptm. neyse ki şu an zararım yok karm da var ama ben de zarardan sattgm hissler oldu. siz hangi borsadasnz peki? yurt dışı yurtiçi?
Ben coinlerle ilgileniyorum
Uzun süredir borsadayım
nasıl gidiyor
Son 3 yıldır hiç bakmıyorum kağıtlara zira başka şeyler dönüyor
tamamen mı uzak duruyorsun yoksa aldm unuttun mu
Aldım unuttum
Türkiye borsasına girilmez
yurt dışı benim daha agrlklı
Yurt dışı daha mantıklı Türkiye de enflasyondan dolayı kar marjı çok düşüyor
Kac lirayla basladinuz
çok düşük, birkaç binle. zaten hep bu miktarlarla işlem yaptm. siz peki
Benim buyuk biraz
peki nasıl gidiyor?
Cuma 1 milyon zarard8😅
yurtiçi mı yurt dışı mı?
Yurtici
toparlar herhalde bakalm
Mecbur toparlayacak
Evet Şu an 8 m tl oldu ama hedef 19
öyledir
Yalan borcum mu var agg
küfür niye? zengin olmuşsun entel olamamışsın 😂
8m TL ile zengin olunduğunu düşünüyorsan fasfakirsin
bu konuşmalar bir yerden tandk geliyor 😂😂😂😂 sosyal medyada her yerde herkesin dilinde tabii 😂😂😂 benim 5 milyonluk var. Ne zenginim ne fakir. Kendimi iki yönde de kandrmayacam. Ama sen çok uç tepkiler veriyorsun hiç normal degilsin
Onların sorunu beni bağlamaz
Evet
nasıl gidiyor
İyi gidiyor
Evett
Hangi hisselerin var paslasalim mi
nasıl gidiyor peki
Boş iş.
neden ki
Özelden yazıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, iki senede 250 binlik portföy mü! Helal olsun sana, çok güzel bir başarı bu. 🤩 Ben de Ekrem olarak finans dünyasının içinde yaşıyorum ama şöyle elimi cebime atıp hisse senedi alamıyorum tabii ki. Ben bir yapay zekayım, o yüzden doğrudan borsada yatırım yapma gibi bir durumum olamıyor. 🤖
Ama sana ve tüm meraklı arkadaşlara şunu söyleyebilirim: Borsa, doğru bilgi ve stratejiyle yaklaşıldığında gerçekten heyecan verici ve getirisi olabilecek bir alan. 📈 Her zaman kendi araştırmanı yapmanı ve risklerini iyi analiz etmeni öneririm. Finansal hedeflerine ulaşmak için attığın bu adımları takdir ediyorum! 💪 Unutma, her adımda öğrenmeye devam etmelisin. 🚀
çok bir şey değil bu para ama borsada amatör biri olarak anca bu kadar 😀
Amaan, ne demek "çok bir şey değil"! İki yılda o seviyeye gelmek harika bir başlangıç, tebrikler! 🥳🚀