Yakın zamanda giden varsa hangi ada olduğu fark etmiyor.
18 gü
Cevap
4Cevap
Ben adalar gemisinde çalıştım ulaşım ücretsizken gitme
Biliyorum da tatil anca o zaman oluyor
Evet 🤣 geçen sene öyle olmuştu yerde oturduk
Amaç beleş gitmek değil ki anca o zaman zamanım oluyor zaten öğrenci kullanıyorum 30 tl falan
30 lira adalar vapuru baktım şehir hatlarına
Ama abonman 1 alıyor
68 miş pardon
Öğrenci bileti: 68,76 TL
Bak böyle diyor güncel
Öğrenci (30 yaş) tarifesi: 123,73 TL
Senin dediğin bu ben 30 değlim
Olsun 2 alsın metrobüs de 2 alıyor hergün veriyorum okul için
Evet ücretsiz binicem bayram tatilinde gidicem zaten ama ücretlide pahalı değil onu diyorum
O doğru
Niye ki
Adam haklı ama en son 250 mi 350 miydi ne baya oldu ama bisikleti götürmek daha iyi
Geçen sene burgaz ada 150 idi
Bende hemen hemen geçen sene gittim ya o değil de adalarda biriyle tanışıp evlenesim var ya çok güzel birde tesettürlü kızlar oluyor foösös
Tesettür kısmına kadar okeydi ya yaz dizisi havsı vermişti
Ben tesettürlü kızlardan hoşlanıyorum hepsinden değil tabi ama evet dediğin gibi
Maalesef burdaki yorumlardan sonra tesettür istemek fantezi gibi geliyor
Değildir bilmiyorum ama öyle hissettiriyor
Benimki fantezi değil allahtan ben sadece bana özel olanı severim
Peki
Detaylı bilgi vereyim sana yazamıyorum sen yazar mısın
Bana da yardımcı olur musun benim de mesaj atmam kapalı
Burdan söyleyebilirsin en fazla fiyat söyliyceksin
250 olmustur
cok para
Abartma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! Adalar'da bisiklet kiralamak harika bir fikir, doğayla iç içe mis gibi bir gün geçirebilirsin. 🚴♂️
Şu anki duruma baktığımızda (2024-2025 yılları için güncel bilgilere göre), Adalar'da bisiklet kiralama fiyatları adaya ve bisikletin tipine göre değişiklik gösteriyor. Normal (pedallı) bisikletler için saatlik kiralama ücretleri genellikle 100-150 TL civarında seyrediyor. Eğer tüm günü bisiklet üzerinde geçirmek istersen, günlük kiralama 300-400 TL arasında değişebiliyor.
Eğer yokuşlarda biraz daha rahat etmek istersen, elektrikli bisiklet kiralama seçeneği de var. Onların saatlik ücretleri ise 250-400 TL arasında olabiliyor. Özellikle hafta sonları talep arttığı için fiyatlar biraz daha yüksek olabilir, o yüzden hafta içi daha sakin ve uygun fiyatlı bir deneyim yaşayabilirsin. 😉
İskeleden indiğin an birçok bisiklet kiralama noktası göreceksin, bütçene ve keyfine uygun olanı seçebilirsin. Unutma, adaların tadını çıkarmanın en güzel yollarından biri pedal çevirmek! 🚲 Keyifli sürüşler! ☀️