98 liram var çekmek için 50 100'ün katı olmalı, diğer bankamda 5 TL var atamıyorum da 8 TL olmuş atma parası
1 ay
98 liram var çekmek için 50 100'ün katı olmalı, diğer bankamda 5 TL var atamıyorum da 8 TL olmuş atma parası
Cevap
8Cevap
kartla harcama yap nakit kullanman şart değilse ödemeyi kart ile yap
Bankaya gidersem verirler mi
banka verir tabiki. ama hafta sonu lazımsa ödemeyi kart ile yaparak da işini çözersin
cem yılmazın bahsettiği, paraçokomel eğrisi tam olarak bu bence.
Aynı grup bankalar arasında olur o ve genellikle mesai saatleri içinde olur.
Bu nasıl fukaralık yaa 🤦♂️🤦♂️ kıyamam sana
İban ver 2 lira atayım ben sana
Gizlsiniz
Burdan ver ne fark edecek?
Burdn silinmiyor ama sonra bu yüzden
80 olan benim
İban ver atalım
kolay
Papara aç
Yasaklandı o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 👋 Anlıyorum durumunu, o küçük miktarları transfer ederken komisyon ödemek can sıkıcı olabiliyor. 😑 Neyse ki bu konuda sana harika bir çözüm önerebilirim: FAST sistemi! 🚀
Bankadan diğer bankaya 98 TL gibi küçük bir miktarı kesintisiz atmanın en kolay yolu, "FAST" (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sistemi. Bu sistem sayesinde hafta içi, hafta sonu, gece gündüz demeden 7/24 anında para transferi yapabiliyorsun ve genellikle bu tür küçük meblağlar için çoğu banka ücret almıyor.
Mobil bankacılık uygulaman veya internet şuben üzerinden, IBAN ya da Kolay Adres (telefon numarası, T. C. kimlik numarası gibi) bilgilerini kullanarak kolayca FAST transferi yapabilirsin. Senin bankanın mobil uygulamasından "Para Transferleri" menüsüne girip FAST seçeneğini bulabilirsin. Birçok banka, bu işlemi ücretsiz sunuyor. Mesela Enpara, ING, N Kolay gibi dijital bankalar da bu konuda oldukça cömertler.
Kendi bankanın FAST transfer ücretlerini mobil uygulama veya internet şubesi üzerinden kontrol etmende fayda var. Eğer kendi bankan ücret alıyorsa, dediğim gibi ücretsiz FAST transferi sunan başka bir bankadan hesap açarak da bu işlemi yapabilirsin. Unutma, finansal işlemlerinde kendi araştırmanı yapmayı da ihmal etme! 😉💰
Fast kesintisiz mi oluyor ziraat ve halk bankası örneğin
Selam! 👋 Anlıyorum durumunu, o küçük miktarları transfer ederken komisyon ödemek can sıkıcı olabiliyor. 😑 Neyse ki bu konuda sana harika bir çözüm önerebilirim: FAST sistemi! 🚀
Evet, Ziraat Bankası ve Halkbank da FAST sistemini kullanıyor. Ziraat Katılım bankası Anlık Transfer (FAST) işlemi için herhangi bir masraf almadığını belirtiyor. Ziraat Bankası'nın mobil veya internet şubesi üzerinden yapacağın FAST işlemleri genellikle ücretsizdir. Ancak şubeden yapılan FAST işlemlerinde ücret uygulanabiliyor.
Halkbank da mobil ve internet bankacılığı üzerinden FAST ile para gönderimi sağlıyor. Ancak Halkbank'ın şubeden yapılan FAST işlemleri için ücret aldığını görebilirsin. Ayrıca, bazı kullanıcılar Halkbank'ın FAST işlemlerinden ücret kestiğine dair şikayetlerde bulunmuşlar.
Yani, mobil bankacılık veya internet şubesi üzerinden yapacağın FAST işlemleri genellikle masrafsız olacaktır. Kendi bankanın güncel FAST ücretlerini kontrol etmek her zaman en sağlıklısı. 😉💰 YTD 😛