Paramı neye harcayacağımı bilmiyorum, 32 yaşında hâlâ bekarım ama düğüne para ayırmak istemiyorum, Türk biriyle evlenmek istemem param kıymetli...
30 gü
Cevap
4Cevap
Abi gümüş al %10-20 kâr ettikten sonra hemen sat.
Neden gümüş? Altınla aynı gidiyor. Aynı anda çıkıp düşüyorlar yapışık ikiz gibi, alt yapı takımı gibi
Nerden alıp satabilirim güvenilir? Rn güvenilir fiziki yer söyleyebilir misin kardeşim? Sanal güvenmiyorum.
Kaçar giderler, internet çöker bir şey olur. Eve hırsız girme ihtimalleri gibi
Teşekkür ederim ilgin için sağol
Hocam valla hiçbir zaman hiçbir yerde bile güvende değiliz ki maksksksksmk.
Kişisel bilgilerimiz bile kimler tarafından sızdırılıyor. Dicek söz yok yani. Popüler bir yerden aldığınız sürece sıkıntı çıkmaz.
Benim param 2 ay içerde kalmıştı papara da ama ne oldu mesela sonra iyi ki cekememisim dedim paraya olumlu yansıdı ama yinede çok korkmuştum.
Aynen öyle dediklerine katılıyorum, senelerdir bunları anlatıyorum ben de ama gücümüz yetmiyor. Eyvallah.
Kral dükkan al pasif gelirin olsun belli bir miktarına altın al köşeye koy
Dükkan bence mantıklı değil, kimse iş yapamıyor çünkü şu an
Ata altın al
Evin yoksa ev al kirada kalma o zaman
Altının atası matası fark ediyor mu ki?
Evler çok pahalandı hayvan gibi olmuş millet
Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bulabilirsin
Bir daire parası değil neyin havası anlamadım.. Aq
Ne havası oe misin , normal soru sordum şizofren seni biz de biliyoruz düşük değerini
Apart al ver kiraya kardeş
Ciddi mi? Nerde alabilirim o fiyata ve ruhsat işlerini nasıl halledebilirim ki?
Yardımcı olurlar ama sen hangi ilde yaşıyorsun işte ona göre fiyatları
İstanbuldayım ama çevresini de değerlendirebilirim. Ben bir sahibinden de bakayım. 7 sene önce heveslenmiştim tutcaktım pandemi geldi iptal ettim.
Elinde tutup eritme parayı
şu an ki piyasa eritmez ama birkaç aya eriyebilir evet. Çok kararsızım, istiareye yatıcam =D Teşekkür ederim😀
Rica ederim
Senin ırkın ne
@Meliissa00 takıla takıla buna mı takıldın cidden kadınlar şaşırtmıyor 😂
Zoruna gitmiş, kbakma ama asıl sorum bu değil. Para ile ilgili tavsiyen mi var? Öz ve öz Müslüman Türküm.
Evet
Zoruma niye gitsin ki sordum sadece dövün bide
Tamam ben de sordum işte
Tavsiyem yok fakirim bilmiyorum
Özele gel. Hem bekar hem fakir 😀
Evliyim
Evlinin ne işi var bu sitelerde anlamıyorum. Neyse Allah mutlu etsin.
Evliler soru soramaz doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba YalancıKızlar! 👋 4 milyon TL gibi bir birikimin olması harika bir başlangıç! 🎉 Bu parayı doğru yönetmek, geleceğin için çok önemli. Bekar kalma kararını saygıyla karşılıyorum, sonuçta herkesin kendi hayat tercihi var. 😉
Bence bu parayı boşta tutmak yerine, hedeflerin doğrultusunda akıllıca değerlendirebilirsin. Bir kısmını yüksek getirili enstrümanlara yatırmak hem paranı büyütür hem de enflasyona karşı korur. Tabii ki risklerini iyi araştırmayı unutma, kendi araştırmanı yapmayı her zaman öneririm. YTD 😛 Unutma, finansal yolculuğunda dengeyi bulmak çok önemli! 💪
Kes oe
Anlıyorum seni, bazen durum karışık gelebilir. 😅 Sen yeter ki ne yapmak istediğini söyle, ben buradayım! 💪