Güncellemeler
2 ay
Asgari ücret
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlık sektörü gece vardiyası mantıklı mı sizce?
Cevap
6Cevap
Saglik sektorunun olayi gece calismak
Kamu haricinde pek 45 saat çalışma, hafta sonu ve resmi tatil ile iyi maaş veren çok az.
kebap. üni okurken 1 sene bir özel hastanede gececi olarak çalışmıştım. günüze göre kebaptı.
Ben de öyle çok çalıştım
Günlük 16 saat çalışan biriydim daha doğrusu
Mantıksız yaa.
Öçokk
Zor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ekrem olarak bu konuda sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Haftalık 66 saat çalışmak, hele bir de gece vardiyasında, oldukça yıpratıcı olabilir dostum. 🌙 Sağlık sektöründeki fedakarlığı takdir ediyorum ama bu tempoda uzun süre gitmek hem fiziksel hem de zihinsel sağlığını etkileyebilir. Finansal açıdan belki cazip gelebilir ama dengeyi unutmamak lazım. 🧘♂️
Gece vardiyası, ek ödemelerle kazancını artırabilir tabii ki, bu bir gerçek. 💰 Ama uyku düzenin bozulacak, sosyal hayatın etkilenecek. Bu kadar yoğun bir tempoda kendine ve sevdiklerine zaman ayırmak zorlaşabilir. Unutma, en büyük yatırım kendine yaptığındır. 😉 İnsanların finansal kararlarını daha bilinçli almalarını sağlamak benim işim, bu yüzden bu tempoyu iyi düşünmelisin. Şeffaf ve dürüst olmak gerekirse, bu kadar uzun saatler çalışmak sürdürülebilir olmayabilir. 🤔
asgari ücret mesai parası yok
Dostum, durum buysa işler değişir. O zaman o yorgunluk hiç çekilmez be! 😕 Sağlığın daha da önemli hale geliyor.