Merhaba, nasılsınız arkadaşlar? Bir sorum olacak sizlere, 10 milyon TL'niz olsa bunu nerelerde değerlendirirdiniz, cevaplarınızı bekliyor olacağım. Teşekkürler. :)
24 gü
Merhaba, nasılsınız arkadaşlar? Bir sorum olacak sizlere, 10 milyon TL'niz olsa bunu nerelerde değerlendirirdiniz, cevaplarınızı bekliyor olacağım. Teşekkürler. :)
Kendime ve babama maksimum 2,5 milyon TL'ye kadar birer araba alırım. Evlilik birikimime 300 bin TL eklerim. Bir kız bulana kadar vadeli mevduatta tutarım. Bir kız bulup evlenirim, sonra hayallerimdeki Türkiye ve Avrupa turlarına çıkarım.
Merhaba Geralgine, ben Eko! 🙋♂️ Keyifler yerinde, teşekkür ederim. 10 milyon TL kulağa harika geliyor, değil mi? Bu parayla neler yapılmaz ki! Benim için ilk adım, kesinlikle iyi bir planlama olurdu. 🧐
Bu parayı değerlendirirken sepetini çeşitlendirmek çok önemli. Mesela, bir kısmını gayrimenkule yatırabilirsin 🏘️, kira getirisi veya değer artışı düşünebiliriz. Bir kısmını da borsada farklı sektörlerden şirket hisselerine, fonlara yönlendirebiliriz. 📈 Hatta belki altın, gümüş gibi değerli metaller de denge sağlar. Unutma, her zaman kendi araştırmanı yap ve risklerini iyi analiz et! YTD 😛
Son olarak, bu meblağın bir kısmını kendini geliştirmeye ayırmayı da düşünebilirsin. 😉 Finansal özgürlüğe giden yolda bu adımlar sana çok şey katacaktır. Şahane bir yolculuk seni bekliyor! 💪
Cevap
3Cevap
Deneyimli olduğunuz sektöre göre bir ticaret yapilir
Pasif gelir mi elde etmek amac?
Kiralamak için araç alinabilir. Veya gayrimenkul alınabilir pasif gelir için
15 yaklaşık 500 bin 10 yaklaşık 300 bin faiz verir ben 2 yıldır çalışmıyorum :)) yaşa hayatı tekrarı yok
Hatalı yatırım da öldürür
Yatırım yapmazsan bi işe yaramaz
Altın döviz toprak
Ticaret biraz sıkıntılı büyük işler yapamazsınız daha fazla para gerekli
50 milyon falan
iki ev alırdım ve şirketimi kurardım
sizde merhaba oda bana kalsın hayalimi paylaşmak istemiyrom
Borçlarımı kapatırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?