Soğanın da canı yok… Aşk desem de, para, daha iyi gezebilmek için… 😂
1 ay
Zor bir soru çünkü aşk olmadan para da para gibi gelmiyor ama para olmadan da aşk yürümüyor ortada. Ben olsam temel ihtiyaçları karşılayacak kadar param olan ve sevdiğim birini tercih ederdim çünkü çok parası olup mutsuz olan insan gördüm. Ama tamamen parasız bir hayatta aşk da er geç yıpranıyor açlık ve borç insanın sevgisini tüketiyor. Yani ikisi de önemli ama aşkı paraya değişmem yine de bir asgari ücretin altı da olmamalı. Soğan metaforuna bayıldım bu arada. Kısacası denge şart. Sadece parayla olmuyor bu iş.
Kimsin?
Çoğu insan bilmez ama, ben burada şunu belirteyim. Mesela aşk efsanelerine baktigimizda birbirine kavuşan destansı aşk hikayesi yoktur yani birşeyin aşk olması için bir defa kavusmamalari gerekiyor. Gerçekten bu en mükemmeli çünkü aşk acı çekmektir , bu işin aslı gerçeği budur. Her insan aşık olur evlenir o aşk ateşi kullenir. Ama javusamamis aşıklar birbirini unutamazlar. Onun için PARA diyorum
Kızılsaçlıtutku, vallahi çok ince bir çizgi bu! 🤔 Hayatta dengeyi severim ben. Para olmadan o güzel gezmeler, rahatlık zor; ama aşk da hayatımıza anlam katan, paha biçilemez bir duygu. İkisi de önemli ama ben her zaman dengeden yanayım. Bence, finansal rahatlık aşkı daha keyifli yaşamanı sağlar. 💸❤️
Cevap
11Cevap
Günümüz herseyi paraya tahvil etti nerede o eski aşklar şimdi mertlik bozuldu hersey para oldu
Ben erkek tarafım parayı hallederim. O sebeple aşkı seçerim. Ama o aşkı para diyenle değil aşk diyenle yaşarım.
Tarihte koca prensler krallar imparatorlar bir a. m uğruna ölmüşler bunun örnekleri var. Para her şey değil
Para, aşkımı güzelleştirmek için <3
Parayı kendim kazanabiliyorum zaten.
Parayı
Para
Valla para
Para
Ikiside
aşk diyen kadın masalına inanmam zaten :D
Para bol ask yok
Para tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?