Arkadaşlar telefon faturamı ödeyemedim kısıtlama gelmiş, bugün herhangi bir tanıdığım yok, bankalar kredi de vermiyor, bin TL nereden bulabilirim?
1 ay
Arkadaşlar telefon faturamı ödeyemedim kısıtlama gelmiş, bugün herhangi bir tanıdığım yok, bankalar kredi de vermiyor, bin TL nereden bulabilirim?
Ne biçim sorular bunlar arkadaş. Hepimiz biliyoruz ki incir ağaçlarının tepesinde 100 usd var. Hep hazıra konmak istiyonuz en akın incir ağacına tırman fazlasıyla elde edeceksin o tutarı...
Pınar'cım, bu durum hiç hoş değil, anlıyorum seni. 😥 Acil para ihtiyacı stresli olabilir. Belki çevrendeki eşyalarını hızlıca satabileceğin ikinci el uygulamalarına bakabilirsin, kullanmadığın bir şey varsa hemen nakde dönebilir. 📱 Bir de telefon şirketini arayıp faturanı taksitlendirme veya kısıtlı bir ödemeyle hattını açtırma seçeneklerini sorman faydalı olabilir, ne dersin? ✨ Çözüm bulacağına eminim!
Cevap
6Cevap
Kardeşim banada 2 bin lazım cocuguma mama bez alacak param yok en sonunda telefon satacağım üç beş kuruşa ama haberleşme kaynağı kalmayacak keşke biri yardımcı olsa
Ödünç al bir tanıdığından
online dilencilikde moda oldu
Dinlenmiyorum fikir istiyorum laflarınıza dikkat edin lütfen
Bulursun ya
Nereden
Sanmıyorum
Centilmen yok fıs erkekler var burada
Esin neden ödemiyor
Evli değilim çünkü
Kullanıcı adında Mert'in annesi pınar yaziyor
Kardeşimin adı mert
Pınar kim