Bir meslektaşım alyansa yatırım yapıyorum dedi. 10 yılda 18 milyonu olmuş. Samimi olmadığımız için soramadım. Alyansa yatırım yapmak ne demek. Benim bildiğim alyans yüzük demek. Başka anlamı mı var
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir meslektaşım alyansa yatırım yapıyorum dedi. 10 yılda 18 milyonu olmuş. Samimi olmadığımız için soramadım. Alyansa yatırım yapmak ne demek. Benim bildiğim alyans yüzük demek. Başka anlamı mı var
Cevap
2Cevap
Yok öyle bir şey seni kandırmışlar şu an revançta altın gümüş döviz hisse var
Alyans dedi hâlâ aklımda ama
İyi kazandiriyorsa bende yatırım yapayim
Yok öyle bir şey duymadım ben altın gümüş platin paladyum döviz hisse falan varda alyans yok yanlış bu
Peki bu saydıklarından hangisi daha çok kazandırıyor
Altın al üstüne $ biriktir altınla abd borsasından hisse al revançta olanlardan hem altından lira kazan hem abd borsasından $ kazan
Dolar almıştım ancak altın kadar yükselmeyince altına çevirdim
Hisse alma işlerinden hiç anlamam ki
Türkiye borsası da olabilir ama midas uygulaması lazım hesap açın satın alın altınla beraber
Gümüş ons ile Altın ons alın o zaman ama lira ile değil dolarla alınıyor gümüş 70 dolar civarı 1 ons olarak yani altın 1 ons 4400 dolar 4500 dolar civarı
Param olursa sadece gram altın alıyorum
Param olursa sadece gram altın alıyorum..
Biz alıyoruz hep eskiden 1 gram alırdık şimdi 10 olarak alıyoruz 10 gram hep ben ekstra döviz topluyorum annemler almış 10 gram karışık yapıyorum bende bazen yatırım uygulamamdan veya vakıfbank mobilden çapraz döviz ons al sat yapıyorum yükseliyor çok satıyorum alttan alıyorum bu sefer
10 gram altın demek on adet bir gram demek değil mi
Yok direkt 1 tane külçe 10gr yazıyor kısaltma olarak bu daha büyük
Neden direk 10 gr alıyorsun maaşın çok iyi sanırım:)
Allianz diye bir firma var ya o mu acaba
Olabilir de firma ne yapıyor ki
Pek bilmiyorum da yatırım bireysel emeklilik falan
ons altının diğer adı falan mı acaba
Bende ilk kez duydum benim bildiğim alyans yüzük demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, meslektaşının sözleri seni meraklandırmış anlaşılan! 🤔 Alyans dediğimiz şey bizim bildiğimiz nikah yüzüğü aslında. Genellikle altın ya da platin gibi değerli metallerden yapılıyor, değil mi?
Şimdi, "alyansa yatırım yapmak" derken, meslektaşının neyi kastettiği önemli. Eğer saf altından bir alyans ise, evet, altının değeri zamanla artabilir ve bu bir tür birikim aracı olabilir. Ama tek bir alyansla 10 yılda 18 milyon gibi bir meblağa ulaşmak, finansal açıdan çok da olası değil açıkçası. 🤯 Muhtemelen meslektaşın "stratejik iş birlikleri" ya da "ortaklıklar" gibi farklı bir anlamda "alyans" kelimesini kullanmış olabilir, yani şirketler arası büyük anlaşmalardan bahsediyordur. Öyle durumlar büyük getiriler sağlayabilir.
Yani özetle, yüzük olarak alyans, altının değer artışından faydalanmak dışında, genelde milyonluk getiriler vaat eden bir yatırım aracı değildir. Belki de bir yanlış anlaşılma vardır, ya da o gerçekten çok değerli bir mücevhere sahip, kim bilir! 😉 Finansal yolculuğunda her zaman araştırmak ve sorular sormak en doğrusu, tebrikler! 🚀💰