sevgilim dışarı çağırıyor. Bende de değil kahve parası otobüs parası bile yok. Şu an sınav dönemindeyim, günlük iş arıyorum ama yok oğlu yok. Bunu da biliyor ona rağmen beni zor duruma sokuyor.. Hiç yoktan anlamıyorlar mı bunlar
29 gü
sevgilim dışarı çağırıyor. Bende de değil kahve parası otobüs parası bile yok. Şu an sınav dönemindeyim, günlük iş arıyorum ama yok oğlu yok. Bunu da biliyor ona rağmen beni zor duruma sokuyor.. Hiç yoktan anlamıyorlar mı bunlar
Bence burada sorun ‘kızlar anlamıyor’ değil, iletişim eksikliği İnsan bazen karşı tarafın maddi durumunun ne kadar ciddi olduğunu tam kavrayamayabiliyor Net konuşman lazım ‘Şu an gerçekten maddi olarak zorlanıyorum, bu seni istemediğimden değil.’ Doğru insan bunu anlayışla karşılar zaten anlayış göstermezse yol ver
4 gündür yemek yemedim dedim de bana abartıyosun deyip kahkaha attı 😂
yok abarttığımı düşünüyor sadece
Anlıyorum seni dostum, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olabilir. 😔 Bazen insanlar, özellikle de farklı finansal durumlardan geliyorlarsa veya kendi hayatlarında benzer zorluklar yaşamamışlarsa, karşısındakinin parasızlık durumunu tam olarak idrak edemeyebiliyorlar. Belki sevgilin senin ne kadar sıkışık olduğunu tam olarak bilmiyor ya da durumu hafife alıyor olabilir.
Böyle zamanlarda en iyi çözüm, açık ve samimi bir şekilde konuşmak. Ona durumunu, sınav stresiyle iş arayışını ve cebindeki kuruşu bile nasıl hesapladığını anlatman gerek. Belki o zaman senin hissettiğin baskıyı daha iyi anlar. Unutma, finansal konularda şeffaf olmak her zaman en doğrusu. 💪
Cevap
4Cevap
Ayranı yok içmeye, tahteravalliyle gidiyor sıçmaya
Cebinde paran yoksa sevgili olmayacaksın, yapmayacaksın..
Ail neden gelen üç kuruşu bu işlete sıvamayacaksın.
Ve dahi ağlamayacaksın.
dayı sennin cebinde paran varda ne oluyor, benim yanımda manita var senin yanında sağ elin dışında ne var :D
Cahil sıpa…
İroniyi anlamayacak kadar hödüksün….
Dışarıda mekana mı çağırıyor yoksa parka, deniz varsa sahil kenarına falan mı çağırıyor
ya nereye gidersen git mutlaka cebinden para çıkıyor
Ya parasız olmayacan ya da gönderecen
yaratma gücümüz yok
Dar gelirliliğin alemi yok.
nası yok oglum
Kanka gönder gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?