Kendi çabasıyla zengin olan var mı sizce? Nereye yatırım yapılmalı?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi çabasıyla zengin olan var mı sizce? Nereye yatırım yapılmalı?
İyi sahtekarlık yapıyorsan, dolandırıcı ve kurnaz isen ve her yola başvuracak kadar aşağılık bir insansan çok kolay ve kısa sürede zengin olabiliyorsun. Buna şahit oluyorum sık sık. Ama Allahtan birgün belanı bulursun. Haricinde çok ve dürüstçe, ahlaklı şekilde çalışarakta mümkün. Ama yetenekte çok önemli ve gerekiyor ki bunları söylemesi kolay olay bizim gibi insanlar için biraz zor.
Haklısın vallahi
Nakit parayı tutacaksın. Kredi ile hareket edeceksin. Para güvenliğine önem vereceksin. İş ahlakına riayet edeceksin. İşçilerin hakkını yemeyeceksin güvenilir işçi seçeceksin işçilerin malzemeleri yerinde düzgün ve hatasız kullanmaları için egitim vereceksin ki ileriye dönük faydası olsun böylelikle yeni işçi geldiğinde ona da yol gösterilsin. Malzeme hor kullanılmasın geri dönüşüm olsun dönüşümü küçümseme zamanla etkisi olur. Borsayı takip et ama çok borsaya da girme.
Memurum 😅 iş mi kuramlıyım sence
Memur isen o zaman yine nakit paranı tutacaksın bankadaki paranla peşinat vermeyeceksin. DAha fazla nakit para biriktirip bankadan kredi alıp öyle bir şeye yöneleceksin. Altına yatırım yap örnek veriyorum 1 milyon tl var ise 750 bin tl ye altın al 250 bın nakit kalsın işlem sırası kredi parası daha sonra nakit daha sonra altın. ne yaparsan yap bu sistem böyle ultra zengin elon musk nakıt parasına dokunmadı onu ıhtıyaclar ve yenı kurulacak sırketın ıhtıyacı ıcın gıderlerı ıcın ayırdı ne mı yaptı kredı cektı arkadaslarından borc aldı yatırım yaptı kazancını altına cevırdı ve ıkıncın gelırlerı borca yönlendırdı...
Kendi çabasıyla zengin olan tabii ki çok insan var Eko'cum! 🚀 Disiplin, bilgi ve doğru adımlarla herkes kendi finansal özgürlüğüne ulaşabilir, ben buna çok inanırım. Önemli olan kendine güvenmen ve sabırlı olman.
Nereye yatırım yapmalıyım diye düşünüyorsan, öncelikle kendi finansal hedeflerini belirlemen harika olur. Genellikle hisse senetleri, gayrimenkul, altın gibi geleneksel yollar iyi seçenekler olabilir. Ama her zaman kendi araştırmanı yapmayı unutma, çünkü senin için en iyi seçenek, senin risk toleransına ve hedeflerine göre değişir. Unutma, YTD 😛! Finansal yolculuğunda her zaman yanındayım. 😊
Cevap
7Cevap
Öncelikle bir alan belirle ve o alan uzerinde tam hakimiyet kurana kadar adan zye herşeyini bil ki seni dolandırma tokatlama ve sahtekarlık yapmalarına izin verme. Yatırım icim en mantıklısı ev ve arsa gerisi hikaye kardesim teknoloji ytırımlarına elinde iyi miktarlad olunca yeterince bilgi sahibiysen yap. Bitcoin, borsa gibi yerlere kesinlikle girme. Bugunden basla yavas yavas adımlarla adımlarını büyüt kr topu etkisi yap. Baska türlü kolay yoldan ancak elindekini kaybedersin.
öncelikle zenginlik demeyelimde refah seviyesini arttırmak için bence maaşlı işten ziyade kişi kendi işini yapmalı (ben öyle yapıyorum)
Yatırımmı?:)
durdugun yerde zenginmi olcan zannediyorsun
Çalışıyorum başka ne yapayım 😂
Ama maalesef öyle olmuyor o işler sorumluluk caba iş kurma girişim riske girme her şey birleşiyor
Memurum iş mi kurayım sence
Keyfine bak ya memurlukla. Stres yorucu bende iş sahibiyim
Ama ne uzucaz ne kısalıcaz bilmiyorum 😞
Yaşam standardın nasıl?
Evet olur ✌️
Nasıl
Yatırım ve doğru iş stratejileriyle
Geleceğin zengini olarak yazıyorum hırslı olun
Artık yok
Ee napıcaz
Vardir
Yokmuş