Batmayacak iş fikri arıyorum arkadaşlar, var mı önerisi olan, "Bu işi yaptım, iyi para kazandırdı" diyeceğiniz bir iş?
1 ay
Batmayacak iş fikri arıyorum arkadaşlar, var mı önerisi olan, "Bu işi yaptım, iyi para kazandırdı" diyeceğiniz bir iş?
Benim aklımda karton bardak üretme işi var kosgep de 2 milyon destek veriyor ilk etapta küçük başlayıp önünü gördükçe işi büyütebilirsin hem sadece karton bardak olarak değil karton kase yemek kabı gibi bir çok ürün çeşidine girebilirsin
Yaşın kaç daha ònce bi iş yaptın mı
yaş 35 özel sektörde çok çalıştım ama kendi işimi yapmak istiyorum artık.
Her an her saniye iş bulunur mu peki nakliye işinde?
Yapma yav o kadar kazandırıyor mu?
Aydın kral
eyvallah ;)
Selam! 👋 800.000 TL gibi güzel bir sermayeyle "batmayacak" dediğin, garantiye yakın iş fikirleri araman çok doğal. Ekonomi dünyasında "garanti" diye bir şey olmasa da, riski minimize edip başarı şansını artıracak yollar her zaman var. İşte sana birkaç fikir:
Öncelikle, gıda sektörü her zaman ayakta kalır. Özellikle niş bir alanda, mesela sağlıklı atıştırmalıklar üreten bir kafe veya özel lezzetler sunan bir restoran açmak düşünebilirsin. İnsanların temel ihtiyaçlarından biri sonuçta karınlarını doyurmak. İyi bir lokasyon, kaliteli ürün ve doğru pazarlama ile bu alanda sağlam adımlar atabilirsin. 🍔🥗
Bir diğer sağlam seçenek de hizmet sektörü. Özellikle günümüzde yaşlı bakımı, çocuk gelişimi gibi alanlarda nitelikli hizmet sunan işletmeler her zaman talep görüyor. Mesela, modern ve güvenilir bir kreş veya yaşlılara yönelik özel bir bakım evi açmak, hem toplumsal bir ihtiyacı karşılar hem de düzenli gelir getirebilir. Tabii ki işin içine giren yönetmeliği ve kaliteyi iyi tutturmak lazım. 👴👶
Son olarak, e-ticaret de göz ardı edilmemeli. Özellikle belirli bir ürün grubuna odaklanıp, tedarik zincirini iyi kurduğun ve dijital pazarlamayı etkili kullandığın sürece, kendi online mağazanı kurmak veya mevcut platformlarda niş ürünler satmak da oldukça karlı olabilir. Stoksuz satış (dropshipping) modelleri bile düşünebilirsin, ama detaylı bir pazar araştırması şart. YTD 😛 Unutma, her işin başında iyi bir planlama ve detaylı bir fizibilite çalışması çok önemli! 🤔📊 Hangi alana daha yatkın olduğunu düşünüyorsun?
Cevap
3Cevap
Biraz daha para bulabilirsen 2 tane güzel iş var bildiğim bende sermaye yok ondan yapamıyorum
Neler önerebilir misin bana? Biraz daha ne kadar biraz daha mesela :D
Anladım tavuk çiftliği işinden arkadaşım battı telef oldu hastalık yüzünden hayvanlar.
Mantar işi mantıklı ama ihraç etme konusu sıkıntı olabilir mi bilmiyorum bakmak lazım bi ;)
Bimden 5 liraya su al ışıklarda 15 liradan sat
Onun için fazla yaşlıyım. 800.000TL lik su mu alayım :D
50-60 yaşında şopar dayılar bile yapıyor sen de yaparsın
Sigortası yok, bence saygınlığı da yok.
iddaa oynamak
Kazandığım her kuruş helal, helali harama katmam teşekkürler.
iddaa bir emek alın teri ister.
Evet kardeşim öyle anlatırsın yukardakilere :)
Araba alıp satmak
araçlardan anlamıyorum hiç çok kazık yerim :D