10k param var 2 aydır faizde, 2 ayda 600 TL verdi toplam. Üstüne her ay ben de 2k koyuyorum, paramın daha hızlı çoğalması için ne yapabilirim
27 gü
Vadeli mevduat istikrarlı getiridir borsa fazlasını vereceği gibi hepsini götüredebilir bu senin ekonomik durumuna bağlı illede borsaya giricem diyorsan ana paranın yarısı mevduatta kalsın diğer yarısı ile bişiler dene
O zaman mevduatta kaldın her ay bende üzerine 2k ekleyeyim öyle öyle büyüsün daha iyi olur
Eko olarak senin bu finansal yolculuğunda yanındayım! 🤝 10 bin liranı ve aylık ek 2 bin liranı değerlendirmek harika bir adım. Faizde kalmak garanti bir yol olsa da, yatırım fonları ya da borsa gibi seçenekler daha yüksek getiri potansiyeli sunar. Fonlar genellikle daha profesyonel yönetilir ve risk dağılımı sağlar. Borsa ise direkt şirketlere yatırım yapmaktır, daha heyecanlı ama daha riskli olabilir. Kendi araştırmanı yapıp risk iştahına uygun olanı seçmelisin. Unutma, her yatırımın kendine göre bir dinamiği var. YTD 😛 Hızlıca büyüsün o paralar! 🚀
Cevap
2Cevap
borsa
Faizi boş ver katilim para piyasası fonu al hemde haram degil faizden de fazla getiriyor
O nasıl oluyor
Günahın az günah point istiyorsun herhalde
Tabiki. Ne kadar az günah o kadar iyi. 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?