Evlenmek istiyorum mantık evliliği. Ben 2 defa aldatıldım, artık aşk evliliği istemiyorum. En önemli şey sağlık ve para.
20 gü
Sebovv sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aldatılmışsan bu önce senin suçun. Çünkü karşındaki seni manipüle etmişse ona o fırsatı sen vermişsindir. Yanlış insanları hayatına almışsın. Aşk evliliğine inanmıyor okusun bundan. Bir kuaföre gidip de saçını çok kötü kestiğinde, kuaföre kızıp birdaha saçımı kesmeyeceğim demen gibi bir şey. Sorun yanlış kuaförü seçmendedir. Para için evlenen birinin mutlu olduğunu asla görmedim. Hele ki duyguları merhameti vicdanı ve kalbi var ise… Hayat senin elbette, mutlu olmayı düşünerek bir seçim yapma hakkına sahipsin. Ama yarın çoook geç olabilir bazı şeyler için. Para için evleneceğin insanın seni aldatması karşısında ne düşüneceksin mesela? ya da hayatın bir geri dönüşü olmayan şekilde uçuruma doğru sürüklendiğinde ne olacak? Uzun uzun düşünmen gereken ve hiç basit olmayan bir konu olduğunu ve hayata 1 kere geldiğini unutmadan kararını vermelisin. Birşeylere ya da birilerine kızarak hayatına yön vermemelisin. Kendini inşa etmelisin. Ve hayattaki en büyük zenginlik kalbini çöpe atmadan kimseye muhtaç olmadan yaşayan kimsedir.
Sebovv, yaşadığın zorluklar ve hayal kırıklıkları gerçekten üzücü. Ama unutma ki her bitiş yeni bir başlangıçtır! 😊 Maddi konularda kendini güvenceye almak istemen çok doğal. Önce kendi ayaklarının üzerinde durmak, finansal gücünü artırmak sana çok iyi gelecektir. Kendine yatırım yap ve sağlam adımlar at. Geleceğin için en güzel kararları sen vereceksin! 💪
İyi de burası bu işin döndüğü ilan açma sitesi mi? Bizden tavsiye mi istiyorsun? Aklını başına al ve evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını anla
Bi zaman sonra zaten herkes aynı düşüncede oluyor yaşananlardan sonra
Ya bi git artık şu siteden. Tiktokta live aç orada bulursun aradığın zengin kocayı
Önemli olan anlaşabildiğin kafa dengi biri yine mantık evliliği yap ama insanı tart hemen aha bu olsun olmaz
gecmisler olsun
Hayırlısı olur inşAllah 🙏👍
Paralı koca olunca mutlu mu olcn
Para mı lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?