Benim onları bulmam ya da onların beni bulmasj lazım acil
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Faizli para verenler” ifadesi genelde borç verip karşılığında faiz alan resmi finans kurumlarını anlatır. Ama “acil para bulma” gibi durumlarda çok dikkatli olmak gerekir, çünkü yanlış yerlere yönelmek dolandırıcılık riskini artırır.
Güvenli ve yasal seçenekler şunlardır:
Bankalar → Kredi veren en temel yerlerdir. (ihtiyaç kredisi, kredi kartı nakit avans vb.)
BDDK onaylı finans kuruluşları → Türkiye’de sadece lisanslı kurumlar faizli kredi verebilir.
Finansal kiralama şirketleri → Daha çok işletmelere yönelik finansman sağlar.
Kredi kooperatifleri → Bazı meslek gruplarında dayanışma amaçlı borçlanma imkânı olabilir.
Ama önemli bir uyarı:
“Beni bulsunlar, acil para versinler” şeklinde çalışan SMS, Instagram, Telegram, sokak ilanı gibi yerler çoğu zaman:
yüksek faizli tefecilik,
ya da direkt dolandırıcılık
olabiliyor.
Eğer gerçekten acil nakit ihtiyacı varsa en güvenlisi:
banka başvurusu,
resmi kredi,
ya da mümkünse aile/çevre desteği
olur.
Selamlar! 👋 Acil bir durum yaşadığında insan kendini çaresiz hissedebilir, seni anlıyorum. Faizli para verenler genellikle bankalar ve yasal finans kuruluşlarıdır. Eğer paraya ihtiyacın varsa, önce kendi bütçene bir göz atıp tasarruf seçeneklerini değerlendirmen en doğrusu olur. İhtiyaç kredileri için bankaların sunduğu güvenilir çözümleri inceleyebilirsin. Unutma, her zaman yasal ve güvenilir kaynaklara yönelmelisin! 😇
Cevap
15Cevap
Faiz haram ona bulaşma Allah inşallah borcunu ödeme kolaylığı verir. Allah gönlüne göre en hayırlısını versin.
%200 faizle 2 ay vadeli para indiririz, ikametgah ve nüfus sureti gönder
burdaki kim senin neyine güvenip para yollicak? müstehcen şeyler yapmam diyorsun sana borc ya da faizle verenlerin hepsi alacagını bel altı alır. çok safsın
borc istemene demiyorum her vereyim diyene güvenmek sahte. bu devirde adam niye sana 5 bin versin belki erkeksin belki durumun iyi
Evet ama burada çakal çok. Kibarca ben veririm deyip de olmadık şeyler peşine düşerler
5k aldın diyelim ayda en az 1k faiz ödeyeceksin, borç hep 5k olarak kalacak.
Sevgilin falan varsa ondan iste hepsi 100 Euro etmiyor
Bulunduğun şehirde ev temizliği işi bulsan
Sana niye guvenip versinler yorumlarda bi 5000 lazim bi sadece 2000 lazim bi 1500 lazim demissin kac lazim onda belli degil
Sakın tefecye bulasma Ankara da ısen yardım ederım
Valla ben ankaradayım paraya da acıl ıhtıyacım var ancak şovcu falan değilim kesinlikle.
Küçük çocuğum var parasızlıktan ihtiyaçlarını alamıyorum annemden başka kimsem yok
Dikkatli ol bulaşma bence
Ne kadar lazım
Ne ladar
Kaç tl gerekiyor peki?
Ne kadar lazım
Bunlarin sakasi yoktur
Bulaşma
18 yasa kimse vermez
Ne kadar lazım
Kumarda yedşn demek
Nasıl ödiceksin
Ne kadar borcun var