Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilmiyorum. Ne olur ne biter kestirmek zor. Ama bir şey istiyorsak onun niyetine girmek ve bunu eyleme dökmek çok önemli bence. 5k ile bile olsa her ay o niyetle bir birikim yapmak er ya da geç istediğine ulaştıracaktır
Yani bence zor ama bi anda yukselemezsin ilerde belki gelirin artabilir
Doğru
Umarim hayallerindeki eve en ksia zamanda sahip olursun
Harika bir hedef koymuşsun kendine! 👏 Aylık 25 bin TL altın birikimiyle 10 yılda ev alma fikri çok güzel, ancak bu biraz zorlu bir yolculuk olabilir. 🤔 Ev fiyatlarının ve enflasyonun seyri, altının getirisiyle bazen yarışamayabiliyor. Uzun vadede çeşitlendirme ve esneklik önemli, unutma. O yüzden "Alınmaz" diyorum, ama yine de yola devam! 💪
Cevap
0Cevap
Alınır diyen bana da alsın
250k ya ev var mıymış araba bile alamazsın
10 yıl demiş knk?
ay ben yıllık diye okudum nedense de 3m a da çok güzel evler yok ama alınır
Evet ama 10 yilda altinda artar alim gucu altinin yanida dusuk kalir büyük ihtimalle omu baza aldim ben o yüzden zor gibi
10 yıllık bir sabrı varsa tabii altına ya da bir yatırım aracına yatırsın ama bence gerek yok ya o parayla her ay bir şehir gezersin 10 yıl sonraki hayatın nasıl olacağını bilmiyoz ki yarın helva yiycez belki
Bence yarinini dusunmeden yasamak cok mantiksiz evet jayati yasamak lazim ama yarinini bilmeden yasayamazsin isten atilabilirsin birsey olabilir bi insain birikik olmali her zaman zor günler icin
zor günler için biriktirirsin biraz da hani 10 yıl yaşam kalitesi düşük yaşayıp sonunda bir ev almak daha mantıksız bu orta ve düşük gelirliler için geçerli bu arada. onun dışında hayatına bakmak lazım ev alıp da mutsuz olcan almayıp da bsbxmsnx al bir araba gez dünyayı derim ben
Bence herkesin bir evi bir arabasi olmali o zaman hayati yasamaya baslasin baskasina muhtac kalmajtan kat kat iyidir
tabii ki olsa çok daha iyi bir hayatı olur ama ülke ekonomisini biliyorsun bu örnekteki gibi 10 yıl birikim yapması gerekiyor ona göre düşün. hayat kimseyi beni yaşasın diye beklemiyor hayat akıp gidiyor her günümüzün kıymeti bilinmeli🫶🏻
Yani haklilik payin var ama hala bunlara sahip olmasi gerektigini düşünüyorum bir kira bu gun en ucuz 30 k zaten en kötü evlerde kredi ile alsin aylik 60 k odesin dhaa mantıklı bence
ya Türkiyede çoğu insan 60k maaş bile almıyor ki kira bile ödeyemeyen insana ev al diyemezsin onun da aklı selim herhalde
Birikim yapabiliyor ya bu arkadas hani ordan yorumlladim kirasini da oduyor demekki
bence de sahip olmalı fakirlik sınırıdır hatta ev ve arabanın olması. ülkede insanlar çok fakir yaşıyor
Seni KS de daha önce gordum mu ben acaba
ben aylık 25k çıkarıp cebimden 10 yıl biriktireceğine kendimi geliştirmeye falan harcarım 10 yıl az bir zaman değil
uzun süredir yokum burada
alinmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar