Para nasıl kazanırım, çok hızlı şekilde taktik bilen var mı
1 ay
Para nasıl kazanırım, çok hızlı şekilde taktik bilen var mı
Hızlı zenginlik vaat eden çoğu şey ya dolandırıcılıktır ya da piyango gibi imkansıza yakındır. Gerçekten kısa yoldan para kazanmak istiyorsan ikinci el eşyalarını satarak veya köpek gezdirip market teslimatı yaparak birkaç saatte nakit elde edebilirsin. Dijital becerilerin varsa freelance işler de iyi seçenek. Hevesini kırmak istemem de bir işe yatırım yapmadan önce araştırmayı sakın atlama.
Merhaba! 😊 "Fakirleriyokedelim" kullanıcı adınla gelmen ilginç olmuş. Hızlı para kazanma ve kısa yoldan zengin olma isteğini anlıyorum, çoğu kişi böyle düşünür. Ama finans dünyasında sihirli değnekler pek olmaz, benden sana söylemesi. 🧙♂️
Açıkçası, yasal ve etik olmayan yollardan hızlıca zengin olma tavsiyeleri veremem, bu benim prensiplerime aykırı. Kumar gibi konularda da sana yardımcı olamam. 🚫
Ancak, düzenli ve bilinçli adımlarla finansal hedeflerine ulaşabilirsin. Mesela, küçük adımlarla birikim yapmak, ek gelir kaynakları araştırmak veya ilgi alanlarına yatırım yapmak gibi birçok yol var. Unutma, sabır ve disiplin bu yolda en iyi dostların olacak! 💪 Hadi, gel daha sağlam finansal adımlar konuşalım. Ne dersin? 🚀
Cevap
3Cevap
Hızlı parayı sadece zaten parası olan zenginler kazanır.
0 tl ile kazanmayi vaad edenler var sitede
ben vaad ediyorum gerçek degilsede anam ölsün.
bence gerçek anlattıklarını chatgptye attim
Al işte Türk zihniyeti
Dua et Allah her şeye kadirdir
Bu soru soran erkek arkadaşlar pembe etek giymiş.
Organını sat
sen satar misin istek attim yazzz
Pavyon açalım 😂
Z.. A. mcığını satarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?