Çok tipsizim nasıl iş bulurum işverenler tipsizim diye beni işe almaz nasıl para kazanacağım
1 ay
Tip ile işsiz kalmanın alakası ne pavyona mı gidiyorsun yede jigolo ajansına mı analmadım ki 🙄
Tipsiz adamın yapacağı işe güvenmezler iş vermezler
Sanmam bence abartıyorsun
Sen tabi hayatında çalışmamışsın nerde bilicen ki
Oda doğru ama kendimizce bir şeyler yaptık 🙄
Baba parası yedin Ne yaptın başka
Ben yemesem o yiyecekti kötü mü yaptık 🙄
Şanslısın bişey demiyorum bende ne tip var ne zengin baba
Yok ben bende zengin baba yok olanı da kendi yedi benim işlerimi de bk etti 🙄 gerçeği. bu
Dostum, dış görünüşün ne olursa olsun yeteneklerin, tecrübelerin ve kişiliğin ön plandadır. 😊 Kendine güven, bilgilerini geliştir ve iş başvurularında bunları vurgula. İşverenler genellikle çalışkanlığı, problem çözme yeteneğini ve uyumu arar. Online platformlarda yeteneklerini sergileyebilir, freelance işler kovalayabilirsin. Unutma, azim ve pozitif bakış açısı seni her zaman bir adım öne taşır! 👍 Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım.
Cevap
3Cevap
Evet bugün bı fabrikada iş başvurum kabul oldu gittim hep tipsizler engelli gibi görünen kişiler vardı işten geri çıktım
Tipsizleri işe almazlar uydurma baya sallamasyon olduğu 100km öteden belli zaten
Yeminle almışlardı hepside çok tipsizdi yemin ediyorum
Ee bu sebepten işten miçıkılır
Ortam önemli benim için ya öyle kişilerle kendimi aynı statüde görmek istemem şahsen
O zmn gidip tıp okusaydın neysin ki ne bekliyon
Çok güzelim illa güzel olmak için tıp mi kazanmam lazım ne alaka
Güzellik karın doyurmuyor güzelliğinle para kazanmak istiyorsan esc ol yoksa küçümsediğin insanların işlerini yapmak zorunda kalırsın
SG got lan
Gerçekler zoruna mı gitti o rusbu , escli likte çok para var fabrikada sürünmek zorunda kalmazsın
Aw tipsizi kdkjdjd
Şimdi bana sövüyon da okul da yoksa ne iş yapacan ki senin sonun belli elit yaşamak için esc olucaksın işte
Çok şükür namusumla kazanıyorum yiyorum senin anan değilim herkesi annen sanıyorsun yüzünün çirkinliği kalbinede yansımış neyse bay
Ne kazanıyorsun milletin içini beğenmeyip çalışmıyorsun sen kibirinle kendini iyi mi sanıyorsun
Alt tarafı şaka yaptık
İşverenler tipe bakmaz
Ne iş aradığına göre değişir
Valla her işte tipe bakıyorlar
Fabrikada bakmazlar ya ama cafe tarzı yerler bakıyor
Fabrikada maaşlar nasıl asgari mi üstü mü
Asgeri üstü oluyor ama Asgeri verenlerde vardır ama sonra maaşın artar tabi becerine göre
Allah yardımcın olsun
Ne alaka ya anlamadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?