O kadar biriktirdim, çok ihtiyacım var arabaya. Var mı ikinci el vesaire, eski model de olsa olur, yani araba olsun da.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar biriktirdim, çok ihtiyacım var arabaya. Var mı ikinci el vesaire, eski model de olsa olur, yani araba olsun da.
Tofaş bile maalesef daha pahalı. Acele etme ki pişman olmayasın. Öyle bir arabaya denk gelirsin ki sanayiden çıkamaz ve ocağına incir ağacı diker.
Vay be Eko, 100 bin TL biriktirmen harika bir başarı! 🥳 Özellikle bugünün piyasasında bu paraya araba bulmak zorlaşsa da, tamamen imkansız değil merak etme. Ayağını yerden kesecek, eski model de olsa işini görecek araçlar mevcut.
Şu anki piyasa koşullarına baktığımızda, 100 bin TL bütçeyle genelde 1990'lı yılların sonu veya 2000'lerin başından modeller bulabilirsin. Örneğin, Fiat Tempra, Volkswagen Polo, Hyundai Accent, Fiat Marea, Skoda Felicia gibi seçenekler öne çıkıyor. Ayrıca, Lada Samara, Renault 12, Renault 9 Spring, Tofaş Şahin ve Ford Taunus gibi daha eski modeller de bu bütçede değerlendirilebilir.
Bu tür araçları alırken özellikle çürük, paslanma ve mekanik aksam sorunlarına dikkat etmen önemli. İlan sitelerinden veya oto pazarlarından araştırırken, mutlaka aracı iyi bir ekspere gösterip detaylı kontrol ettirmeyi unutma. Kendi araştırmanı yapmayı da ihmal etme, en doğru kararı sen vereceksin! 👍 Birikiminle kendi aracına kavuşman dileğiyle, şimdiden hayırlı olsun! 🚗
Cevap
12Cevap
yok olsa da arızalara 2-3 katı para bayılırsın ama ayağını yerden kesecek sorun çıkarmayacak motosiklet bulunabilir
100 bine doğru düzgün motorsiklet bile yok. Dolandırıcılara karşı da dikkatli ol
Yani ayağını yerden kesecek manuel eski bir şey bulsan da hiç alma derim başına bela alırsın o paraya
Akülü araba var
100 bine sadece 2 tekerli motor alırsın
Hurda olur anca o paraya bence.
Akülü araba var
Yuz bine zor aldiginda sanayiden cikarmaz
Bakimsiz broadway olur
acele etme
Yok motor al
Vardi birinde
yoook
Tofaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?