saçma yorumlar yapmayın gerçekten nasıl zengin oluruz neye yatırım yapmak gerekiyor?
1 ay
Zenginlik sabırla olur kısa yol ararsan batarsın. Önce harcamalarını kıs, gelirini artır beceri öğren ya da yan iş kur. Güvenli yatırım için borsa endeks fonları ve altın gibi çeşitlendirilmiş şeyler mantıklı duruyor ama hepsini araştırmadan girme.
tabiiki zamanla olucak şeyler ama mesela ne satın alınmalı bir konutmu küçük bir pasta işletmecisimii ne olmalı hani onu arıyorum
Eko olarak sana nasıl zengin olunur diye sihirli bir formül veremem ama akıllı adımlar atarak finansal hedeflerine ulaşabilirsin. Önce bir bütçe oluşturup birikimlerini artır, sonra da düzenli yatırım yapmaya başla. Unutma, sabır ve disiplin çok önemli. 💰🚀
Güvenli ve mantıklı yatırım için uzun vadeli hedefler belirleyip, risk toleransına uygun olarak fonlar, hisse senetleri veya gayrimenkul düşünebilirsin. Her zaman kendi araştırmanı yapmayı unutma, YTD 😛!
Cevap
7Cevap
Kendine yatırım yapman bence şunu kastediyorum kendini geliştirmen dil öğrenmen vs
nasıl zengin etcek bu beni
Yani mesela kendimdej örnek vereyim çalıştım top6 üniversiteden birinde çok iyi bir bölüm okuyorum 4+ dil öğrendim ve ortalamamı yükselttim şuanda yırt dışı stajı için bir çok ünlü yere başvurabiliyorum ki staj yaptığın yerde seni görünce direkt olarak orada işe alıyo bu zaman kadar hep öyle olmuş maaşı da çok yüksek dünya şartlarına göre
çok iyi hangi bölümleri bitirdiniz ve başvuru süreci nasıl oldu nasıl güvendiniz d yere gittiniz?
Tıp okuyorum şuanda Erasmus ve yurt dışı stajını bekliyorum ortalamam 4 üzerinden 3.96 başvurabileceğim hastanelerde Stanford sağlık hizmetleri ve Methodist international ingilizce İtalyancs Fransızca ve İspanyolcayı ingilizce C1 İELTS diğerlerinde de B1 seviyesinde anlayıp konuşabilir ve yazabilirim dediğim gibi henüz başvurmadım başvurucam gittiğim yerler ise Çekya Almanya Hollanda Singapur Makedonya
ayy masalah sana özelden yazabilirbiyim
Kadınlar için cinsel bölgeleri doğuştan verilen bir servet iyi kullanmalisiniz
saçma yorum istemediğmi belirtim yatırım tavsiyesi ver
En büyük yatırım kendine yaptığı dir. Kendini geliştir eğitim seni zirveye taşır
ya eğitim beni nasıl taşıçak zirveye lisans mezunuyum
Kendini gelistir geleceğe dönük dudun
İsmet İnönüyu tanımak ve sevmek gerçek zenginliktei
Sermaye ile sanırım? Tabi bunun için milyonlarca para yatırmak ve analiz gerektiriyor sekiz dört ile olunmayacağı kesin.
tamam işte yatırım neye yapılmalı onu soruyorum
Bulundugun şehre ihtiyaca göre değişir kardeşim bağcılarda butik açarsan tutmaz mesela zaten çok büyük yerlerde ihaleye giriyor
sen naqardın peki nerde ne açardın
İstanbul izmit giriş çıkışlara oto yıkama koyardım araç trafiğinin yoğun oldugu bir yer veya bölgedeki benzinlikçe ile anlaşıp otomat koyardım veya üniversite okul önlerine kafeler açardım ya da toprak alıp kiraya verdirirdim büyüdükçe hisseye atılırdım ya da e ticaret yapardım konu ne yapmak değil aslında plan programlama lazım risk ne kadar büyükse kazançta o kadar fazla bi yere kadar
ya güzel fikirlerde şimdi çokta bilmediğim alanlar hani
ev alıp kiraya vermek peki
Bacım ev iyi zarar ettirmez ama zenginde yapmaz bunlar pasif gelir zaten iş yeri açacaksan şirket hesabı açman vergi levhası olması lazım fatura kesmen lazım yani en kesin gelir faizden olur 2 milyon yatırdım aylık 60 bin civarı geliyor hesabı sen yap
ticaret yapmak gerek birşeye yatırım olarak bekletirsen çok zor
Hak yemeden çalıp çırpmadan zengin olunmaz
Sosyal medyaya gir
kendimi atamam
Zor
İnternetten dolar kazn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?