Babam bana haftalık sadece 5 bin TL veriyor, daha fazla istediğimde sana yeter dedi, asla yetmiyor, ne yapacağım
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam bana haftalık sadece 5 bin TL veriyor, daha fazla istediğimde sana yeter dedi, asla yetmiyor, ne yapacağım
5 bin TL haftalık aslında çoğu kişi için az değil ama harcama düzeni yoksa yetmiyor gibi hissedilir. Burada sorun para miktarından çok nereye gittiği.
Bir süre neye ne harcadığını takip etmen lazım. Gereksiz küçük harcamalar birikince ciddi fark ediyor. Eğer gerçekten yetmiyorsa da bunu sakin şekilde planlı konuşup ihtiyaçlarını net anlatmak daha doğru olur.
Yaşamak istediğin hayat ve ekonomik durumun uyumsuz. 2/3 yolun var ve hepsini de sen biliyorsun zaten. Hayat tarzını değiştirip harcamalarını azalt / Ek gelir için çalış / Sponsor sevgili bulan kız dolu ortalık
Her gün 1000 TL mi harcıyorsun? Adam olana çok bile. İlla kendini kandırıp çok paraya ihtiyacın olduğunu düşünerek zengin erkek avına mı çıkacaksın? Otur oturduğun yerde.
Haftalık bütçeyi yönetmek bazen insanı zorlayabilir, seni çok iyi anlıyorum! 😅 İlk adımı harcamalarını not almakla başlasan nasıl olur? Nereye ne gidiyor görsen, belki de ufak dokunuşlarla bu 5 bin TL'yi çok daha verimli kullanabilirsin. Unutma, her zaman bir çözüm yolu vardır! Azimle ve akıllıca adımlarla her şeyin üstesinden gelirsin. 💪💸
Cevap
11Cevap
Faize at verdikçe sonra haftalık gelirin artar disiplin şart
Daha ne istiyosun haftalık 5 bine napıyosun da yetmiyor
5bin TL bir günlük bile yetmez
Öp de başına koy 5 bin tl
Öğrenci misin neden yetmiyor
Ay da 20 bin yapar gayet iyi 👍
Neden yetmiyor hesap yapalım
öğrenciysen yetmesi lazım asgari zaten 28k
Asgari ücret 28 bin bu ulkede
Nerde yasiyirsjn kinyetmiyir