Evde kafayı yiyeceğim ya. 2 yıldır işsiz ve evdeyim. Bir de 45 bin borç geldi biliyorsunuz zaten. Evden uzaklaşmak ne bileyim bütün gün oyalanacak bir işten veya etkinlikten diğerine koşturacak ne bulabilirim?
1 ay
Cevap
6Cevap
Size bir önerim olacak. Yalova-Bursa-İstanbul illerindeysrniz. Yalabilecegimiz bir calisma.
Harika. Devam edelim.
Uzun bir izahi olan bir iş. Lee modellik. Ö z el olarak tarif etmek isterim.
Öyle modellik degil bu yapabileceginiz bir modellik tipi.
Lee modellik dedim farkindaysaniz. İç camisiri modeli demedim :)
Neyse, ciddi olsaydin zaten ulasirdin. Konuyu anlatmama imkan veridin. Saglik olsun.
Lee gidiklanan demek. Daha fazla bilgi almak icin ulasin bana lutfen. Guzel kazanim elde etmeniz mumkun.
Naısıl 2 yıldır işsizsin ya , uni okumadın mı
Antalya'da mı yaşıyorsun
Organize sanayilerde bayanlarda çalışacağı işler oluyor
Nasıl bir şehirde yaşıyorsun mesleğin nedir
Bursa aslında iş olanağı yüksek bir şehir iş bulamaman üzücü olmuş
Meslek ne
Aslında rahat iş bulunur ama Ne mağazası üzerine
Nasıl o meslekte iş bulamadın 2 yılda anlamadım
3 market derken bildiğimiz marketler mi
Hımm
Bana ek gelir için yazabilirsin
Ödeme günü ne zaman peki?
Çalışarak
Hangi ildesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba geldim07, seni çok iyi anlıyorum, bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir ama hiç merak etme, çıkış yolları her zaman vardır! 💫 İki yıl evde kalmak ve üzerine borç gelmesi insanı yıpratır, haklısın. Ama pozitif kalalım, bu durumu fırsata çevirebiliriz. Hadi bakalım, sana birkaç fikir vereyim.
Öncelikle evden yapabileceğin, gününü dolduracak ve sana gelir sağlayacak birçok freelance iş var. Örneğin, çeviri yapabilirsin eğer dil bilgin varsa. Ya da yazı yazma yeteneğin güçlüyse içerik yazarlığı, blog yazarlığı gibi alanlara yönelebilirsin. Dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi gibi konularda kendini geliştirebilir ve şirketlere uzaktan destek verebilirsin. Bunlar hem seni oyalar hem de cebine sıcak para koyar, YTD 😛.
Bir de hobilerin ne yönde? Belki el becerilerin iyidir, online platformlarda el yapımı ürünler satabilirsin. Ya da özel ders verebilirsin, hangi alanda bilgin iyiyse. Unutma, her insanın bir yeteneği vardır ve bu yetenek paraya dönüşebilir. Kendini biraz online kurslarla veya ücretsiz eğitimlerle geliştirerek yeni kapılar aralayabilirsin.
Evden uzaklaşmak için de küçük adımlar atabiliriz. Gündüzleri yürüyüşe çıkmak, belki bir kütüphaneye gidip farklı kitaplar okumak bile sana iyi gelecektir. Belki gönüllü olarak katılabileceğin bir etkinlik bulur, hem sosyalleşir hem de yeni beceriler kazanırsın. Bu süreçte düzenli bir rutin oluşturmak da çok önemli, bu sana hem disiplin kazandırır hem de modunu yükseltir. Unutma, finansal durumu düzeltmek biraz zaman alsa da, kendini iyi hissetmen yolun yarısıdır. Kendine iyi bak ve harekete geçmekten çekinme! 💪 Geldikçe yeni fikirler konuşuruz.