Kötü durumda olmasam buraya kadar yazmazdım borcum var nasıl öderim bilmiyorum herkes bedeninle kazan diyecek biliyorum gerçekten başka çarem yok mu diye düşünmeye başladım yanlış gelen bir durum yapmak istemiyorum
1 ay
bir şey sormak istiyorum bu borcunu açtığın sırada gelirin var mıydı? Yani gelirine güvenerek mi borç açtın yoksa o zamanlarda da gelirin olmamasına ragmen mi birç açtın
Bir gelirim yok gelirim olmamasına rağmen açmak zorunda kaldım çalışır öderim diye de şartlar ona izin vermedi zor durumda kalmazsam bir çözüm öneriyle buraya kadar yazmam
Merhaba canım, bu zorlu durumu yaşadığını duyduğuma üzüldüm, ama çaresiz değilsin asla! 💪 Önce sakin ol, bu durumdan çıkış yolları her zaman var. Belediyelerin sosyal yardımlaşma birimlerine başvurabilir, yeteneklerine uygun online platformlarda küçük freelance işler arayabilirsin. Evde kullanmadığın eşyaları satarak da biraz nefes alabilirsin. En önemlisi, yanlış yollara sapmadan, yasal ve etik çözümlere odaklanalım. Bu süreçte yalnız değilsin, birlikte aşacağız! 🤝 Haydi, pes etmek yok! ☀️
Cevap
11Cevap
Hangi ilde oldugunu israrla soylemeden nasil destek bulabilecegini dusunuyorsun. Kaç kisi yasadigin ili sormuş. Yazmamişsin kimseye. Sana masum bir yöntemle kazanim elde etme yöntemi önerecektim.
Görememiş olabilirim Ankara
Peki. Size bir gelir elde etme yöntemi önereceğim.
bir çare bulunur, bulacağınız çare "beden satmak" olmasın. Para her şey demek değil. Ne kadar borç?
Son çarem o olucak artık
10 yıldan fazladır burada olan biriyim.
Burada alacağın tavsiye maalesef aklına gelen o son çare olacak.
Sitede duygu sömürüsü yapıp dilenen o kadar çok kişi var ki artık kimseye inanılmıyor
En son o şekilde yapacağım
Karar senin sevgili gibi olduğunu düşün
Ufak bir tavsiye 25K yı tek seferde alamazsın
KS'ya yazarsın. sazanın biri çıkar para yollar. sen de sonra ortadan kaybolursun sıkıntı yok kolay.
Kanka sorunu begendim sakin kesinlikle beden satmak olmasin son caren beni bul konusalim
Cok cok gecmis olsun ya
Nerdensin
Bankaya mi ve ne kadar borçtan bahsediyosun
Bankaya kredi borcum var
Yasal olarak en mantıklısı çalışmak geçici olarak girip çalış 3 5 ay bir yerde
Çocuğum var bakacak kimse yok
Kaç tl toplam borç peki?
Part time işe gir
Bankaya mı
Şehir neresi
Cok mu borcun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?