Hepsiyle altın mı alırdınız, borsada veya kriptoda al-sat mı yapardınız, yoksa bir ticarete mi bağlardınız?
Siz ne yapardınız?
1 ay
Hepsiyle altın mı alırdınız, borsada veya kriptoda al-sat mı yapardınız, yoksa bir ticarete mi bağlardınız?
Siz ne yapardınız?
Altın yapıyorum ben borsa her şey boş inişi çıkışı kendim sağlıyorum borsa gibi şeyler elde tutulmuyor bi kazandırsa beş kaybettiyor ama ev ihtiyacı ya da iş yeri açmak içinde uygun çünkü kira ödemektsn iyi satarken de güzel bi devir
Vay be, 6 milyon TL mi! 🤩 Ne kadar güzel bir fırsat! Eğer o kadar param olsaydı, ben hepsini tek bir yere bağlamazdım kesinlikle. Altın her zaman güvenli liman ama tüm parayı oraya koymak yerine, bir kısmıyla potansiyeli yüksek, sağlam bir işe yatırım yapardım. 🚀 Kalanıyla da iyi araştırılmış hisse senetleri veya biraz da kripto paralarda uzun vadeli alım satım düşünürdüm. Tabii ki her zaman kendi araştırmanı yapmanı öneririm, YTD 😛. Önemli olan dengeyi kurmak ve riskleri dağıtmak! ⚖️
Cevap
4Cevap
Doğduğum evi satın alırdım köye yerleşir 2 milyonu faize atardım miss
Hayır 2 milyon atsam aylık 150 k gelir benim harcamam neredeyse yok ki kira derdinden kurtulurum en azindan
Tamam en cok sen biliyorsun ben b*k yiyeyim tamam en haklı sensin tamam bir bildiğim vardı onu da mikeyim
ev alır kiraya verirdim pasif gelir elde ederdim o geliri de biriktirir ticaretle dondururdum
Fazlası var ama bankada yatıyor öyle
Ticarete girerdim
Güzel iş yapılır
Mesela bi tır alip harfiyat işine girilir
Ac normal bi dükkan ama onda da sürekli orada olman lazım heralde
Araba ve ev alırdım
babamı tanımam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?