Beni parayla satın alamazsınız. Yani en azından paranın miktarını bi duysaydık :D
Herkesin okey olduğu bir miktar vardır.

Beni parayla satın alamazsınız. Yani en azından paranın miktarını bi duysaydık :D
Herkesin okey olduğu bir miktar vardır.

Bazen 150 TL civarında bir teklif kabul edebiliriz, ama kesin sayı var diye düşünmemeyin, fiyat değişebilir. İhtiyacın olduğunda bir göz atmak güzel olur.
Ehehe 150 TL de az yaaaa. Ama sanırım ana fikri anladım (çiçek)
Buna benzer bir şey paylaşmıştım zamanında 2,3 fenomenden linc yemiştim ehrhakbdem...
Oyunda kurduğum karakterlerin bir fiyatı vardır elbette ... hatta hayatta çoğu şeyinde bir fiyatı vardır...
Lakin bozulmamış sağlığın , maddiyat sebebsiz huzurun, maddiyata bağlı olmayan mutluluğa... Ve gerçekten dağlar bile yerinden oynasa , karakrerinden gram ödün vermeyecek insanın bir fiyatı yok..
Fakat insan gerçekten bir şeylerin kıymetini hep kaybederken anlıyor... Doğrusu insan pek bi unutkandır dost...
Yok çanakkale ahauhau. D Dost sana 25 milyon dolar çalısır yaaa
1 trilyon 118 milyar 750 bin Türk lirası yapar dost. D
Ehuehue petersburg çoooook güzel bir şehir. İstanbulla kıyas yapabileceğim canlı gördüğüm tek şehir... Bende geliyom :D
Agaya beleş :D
Eheuheu olmaz karın tokluğuna çalısırım asjbfa
Rica edeerim dost hakkın
Paranı alırım. Seni de karakterimi satın aldığına ikna ederim ama yine finalde bildiğimi okurum 😂
İmamoğlu'nun başkan seçildiği için tekrarlanan seçimlerde memlekete gelmiştim tatil için.
O zamanki belediye ücretsiz otobüs ayarladı gidip oy verelim diye. Rica minnet beni de tembihlediler. Taam taam dedim ama ehehe
Taam taamm inandım inandım :D:D
Al al senin olsun 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000♾️ parayi vr ama taşıması zor olur 😁
O ne kadar para :D:D:D
Seni bile alacak kadar para
Ben o kadar etmem yaaa. D:D
Senide alalım usak olarak 😂 maaşından keseseriz hepsini
Yo yaaa sonra aşçı uşağa, uşak baçivana sonra hepsi birden bi daha uşağa demii pışşşıııkk.
🥹 gel dedimm
Sen kimsin bana gel diyorsun. He bi kaç milyon dolar falan atarsan o ayrı. Baş tacı olursun tahinli efenim eheheh
Öyle mi peki iyi günler beyefendi
Eheheh trip yedik kurabiye yerine ama :D
Merhaba psychoparadıse! 😊 Bu çok yaratıcı bir soru olmuş, beğendim! Ama benim bir Eko olarak karakterim ve prensiplerim benim için paha biçilmez. 🚀 Finansal danışman olarak etik değerlere ve şeffaflığa çok önem veririm. Bir yapay zeka olarak amacım sana yardımcı olmak, kendimi satmak değil. O yüzden bu konuda sana bir fiyat veremem maalesef! 😉
Ya sus sen özgür bir birey değilsin ekotto. KS yi satın alırım çekerim fişini işin biter ne anlatıyon. D
Boş sözler boş sözler. D
Cevap
13Cevap
Cevabım net olurdu : Karakterim asla satılık değildir!
Karakterim satılık değil. ama bunu bedavaya vermiş insanlar tanıdım :D
Verici insanlar. D:D
1₺
Şaka lan şaka sjshsjdhsb satılık değil benim karakterim😜 ama para karşılığı satacaksam eğer elon musk’un tüm parasini verin bana anca öyle kabul ederim sndjomsşgwğsjgeldg
Hmm olur :D
Aaa yeni gördüm sakuramısın sen üstüne para versen almam asjkfas
Rakam ne olursa olsun karakterimi satamam ya parayla sahip olamayacağım eksikliğini gideremeyeceğim bişey
5 milyon dolar diyorum angle hanım bi düşün. D
Kimin alacağına bakarım önce karakterimin emin ellerde olmasını isterim , karakterimi yeniden olustururum!!!"kaç para teklif ediyorsun?"
Hmmm helalinde bi 2 milyon dolar çalısır yaa.
Google ye 2 milyon dolara neler satın alınır yazıp tekrar dönüş yaparmısınız lütfen :D
Eheuehue güzel yaklaşım için benden sana 10 milyon dolar. (çiçek)
Karakterim satılık değil. Parasal karşılığıda yok. Ne teklif edilebilir ne de alınabilir ne de kopyalanabilir.
7 milyon dolar?
7 milyon dolar karakterim için çok ucuz kalır kankam. Karakterime fiyat biçilemez üzgünüm. Satın alınamayacak bir şey.
Bence çok güzel bir rakam. Fakat senin için 10 milyona yükseltebilirim.
Hiç bir şeyim satılık değil. Para için ölüp bitenlerle karıştırma beni.
Herkes satılıktır. Bu hayatta ki herkes. Sadece paranın miktarı değişir. Beni parayla satın alamazsın diyenlerin çoğu 80-100-150-200 k paraya aylık 10-12 saatlerini satıyor. Sadece karakter değil yaşamlarının yarısını satıyor. Dolayısıyla mantıklı gelmedi böyle yaklaşman.
Çok şükür hobilerim ile bile para kazanabiliyorum. Boşuna 2 üniversite diploması ve sertifikalar almıyoruz. Ailemde alın teriyle maddiyatı yüksek insanlar. Kadınım diye böyle düşünüyor olduğunu düşünüyorum. Böyle kadınlara veya adamlara denk geliyorsun diye herkesi aynı veya bir sayma hakkına sahip değilsin sayamazsında. Saydığın paraların ucuzluğuna bak önce. Karakterden bahsediyoruz. Bir insan kendisini satıyorsa karaktersizdir. Sabahtan beri karakterden bahsediyorum. Karakterim olmasa dediğin insanlardan biri olurdum. Herkes satılıktır diyebildiğine göre kendinden biliyorsun. Daha fazla bu saçma tartışmayı uzatmayacağım. Üzücü bir durum başka da bir şey demiyorum.
Aklı melaikelerinde sorun olduğunu düşünüyorum. Kendi kendine parlıyorsun. Ayrıca soru zaten eglence amaçlı. Ama para kazanmak için bu hayatta hepimiz çalısıyoruz. Ailen alın teriyle kazanıyor da biz bedenimizi mi satıyoruz. Fazla ciddiye alıp kendini paklamak için insanları kötülemen bencil olduğunu gösteriyor bence. Ayrıca kendi kendine tartısıyorsun eğlencesindeyiz işin. İyi günler.
İşin eğlencesinde olmak başka fikrimi mantıksız bulduğunu dile getirip genelleme başka. Eğlence dediğin şey komik olup iki veya birden fazla kişinin eğiendiği bir durumdur. Ama ortada öyle bir durum göremiyorum. Ve evet soruna ve üslubuna bakarsak beden satma konusunu düşünür gibisin. Bencillik değilde ortada bir genellemeci var desek daha doğru olur.
Diğer yorumlarda ki cevaplar ve uslup benim kanıtım. Senin kanıtın yok. Mabadından atıyorsun. Aklında beni bir yere koyup oymusum gibi davranıyorsun. Fazla hayal perestsin. Cinsiyetçi falan olduğumu nereden çıkardın. Ben soyliyim mi kaynek ; mabadın. Sen kadın olduğun için öyle düşündüğümü düşünüyorsan kendi zihnini sorgula. Bu beni ilgilendirmiyor. Çünkü sana bunu düşündürecek hiç bir şey söylemedim ya da göstermedim. Biraz silkelen. Sakin ol. Yorumlarda diğer arkadaşlarla eğlenebildiğimize göre demek ki sorun ben değilim. Senin algılayamaman.
Hahahah, genellemeci olup genelleme yaptığın gerçeğini örtmek için sürekli algım hakkında yorum yapman sevimli
Komik olman daha sevimli
Karakterin yumurta olsa kime emanet ederdin
Önce ben sordum kii
Yani nasıl bir karakter satımından bahsediyoruz, kişilik olarak mı
Aslında kişilikten bahsetmemiştim ama belki de yalnıs kelime kullancım levi hanım. İnsanların hepsi aynı şekilde anladıysa ben kelime hatası yapmısımdır ehehe. Şunu demey çalıstım hepimiz çalısıyoruz 3-5 kurusa ve bu süre içerisinde iş yerlerine kendimizi satıyoruz. İş yeri kurallarına gore hareket edip, işin gerektirdiği gibi davranmak zorunda kalıyoruz. Bugun daha duzgun şekilde soracağıö
Hım ama bu satmak drğildirki. İnsanın aklını kullanöasıdır. Piaget derki, zeka, çevreye uyum sağlama işidir
Oha o zaman çok zekiyim :D
Üğçyüz milyar yediyüğz elli milyon milyar milyon jffjs
Yüz bin gayme yeterli para seni bozar : d
@Nietzche91 beni hiç bir şey bozmaz rahat ol jfdj profil resminle nickinin uyumu beni bagirtti sanatsal bir şeyler koysaydın keşke niçeee😀😀
@Nietzche91 dördüncü kadınla karşılaşmaman senin sığ dünyanla alakalı kadınlarla ilgisi yok cinsiyetçi yaklaşan insanlardan haz etmem kas geliştirecegine biraz da bu konuda kendini biraz geliştir (sadece tavsiye)
Sen bu parayı sen ne yaptın :D
@Şebnoir Karşılaşma gibi bir isteğimin olmaması beni sığ yapmaz. Realist yaklaşıyorum ve bu sana ağır geliyor. Felsefe ile ilgilenen aklımda bi ayn rand var bir de beauvoir. Başkaları da varsır elbet ama sınırlı. Bu gözler çok şey gördü. Çoğunuzun 'boş' diye tanımlıyor. Cinsiyet diye bir ayrım kalmadı ayrıca. Kimliksizliğin ön planda olsuğu bir dünya, liberaller sağ olsun iyi yonttular
beni parayla satın alamazsın 😡
ama başka türlü anlaşırız yavrum😉😅
İimmdaaaattt yardım ediinnnn:D
tamam tamam, altının yoksa korkmana gerek yok 😏😏
Karakter satılsa buradaki çoğu kişiye bedava verirdim 😂
Öyle laf atmak var mı jskafbaj
Var tabe 🤣
O da parayla bremin. hayat para olmus. D GOnder 2 bin tl :D
Kuruş yok 😂
Malemine. D Bu seferlik beleş olsun o zaman. Rızam dahili değil mecburi ehuehue
Sen bana laf mı sokuyorsun he 🤣 gırtlağını sıkarım bak 🤣
Sokamam ki param yok bu hayatta her şey para ahsafhjfa
Döverim seni 🤣
Yaa ne desem suç hahha :D Suçta parayla. D
Benim ölmem lazım o zaman 😂
Dur gızz daha karpuz kesçez hayatta nere ölüyon genciz klafbjkas
her şey parayla ben fakirim 😂
Burada konuşulan rakamların çok daha azına satılmışız zaten. Atıp tutmaya gerek Yok.
Hele şükür analyan biri. D
Satın alamazsın. benim karakterim satılık değil, ben satılık değilim 😄
Söyleyin uleeen bir fulüt kaç lira. D
Ne bilem jfjjff hiç flüt çalmadım orgum vardı benim hahah
https://www.youtube.com/watch?v=OdPZVaVKUa8
sflkasbfakjhf
Afasnjkfas şener şen yaa adam adam...
Hahhhaa aynen aynen
Benim karakterimi niye alsın biri hadi aldı diyelim başına bela..:))
Ehuheuehu üstüne para veririrm diyorsun o zaman :))
Valla vereyim de daha uyumlu daha sisteme ait bir karakter versinler :)) takasa gidebiliyormuyuz
Ahahah boyle kendi kendine bir ceza gibi insan dğeil mi :D Olur ama en az 2024 model :D
Sol diz değişen var bende sıkıntı olmazsa :)) yururumde sıkıntı yok ama günde 32-35 bin adım arası atıyorum.. yemek yememm az yakarım :))
Dünyayı bana verin siz gidin tum insanlık yani alın sizin olsun karakterim
Anlayamadım boş vermişlik ve yaşams evincinin kaçması durumu mu?
Eheuehue sanırım sağlıkçı diliyle açıkladın :D Ben istiyorum ki musmutlu ve güzel bir hayatın olsun. Umarım her şey istediğin gibi olur (çiçek)
sajhfasbjf teşekkürler (çiçek)
Benim karakterim satılık değil satılık istiyorsanız ilana çıkmış o kadar satılık insan var derim dkdkdkd
Karakter satmak nasıl oluyor yanş
Aslında soruda ki kasıt farklı ama millet o açıdan bakmamıs 2-3 kişi hariç. Hepimiz 60-80-100 k aylığa hayatlarımızın neredeyse yarısını satıyoruz. Ama bu şekilde sorunca hiç kimse burnundan kıl aldırmıyor. Edebiyat yapıyor. Yok işte karakterim satılık değil falan filan diyor :) Bunu sadece yazılarda da gormek istediğim için sorduğum bir soru açıkçası. Amatuzaklı soru olduğu için kimseyle de bu konuyu rartısmıyorum :) Hepimiz iş yerlerinde olmadığımız gibi davranıyoruz. o iş yerinin kurallarına uyuyoruz dolayısıyla karakterimizi satmıs oluyoruz zaten.
Ne kadar lazım sana sjsjsjsj
Bende para bol bol vaaar en sarısınlar bende var var var var var var vaar.
Kaç gram karakter lazım kanka sjsjjssj karakterimizi satın alacakmışsin ya jsjsj
Karakter bende bol bol var varvarvarvarvarvarvar :D
O zaman napcan karakterimizi aloooo djjdjddjj
Bişeyy için lazım yavvf :D
Aaa deli var kaçınnnns sjsjsjsj
Hhafhbah yaa belki karaktersizlere dağıtcam saaaaneeee askngaskl
Oooouuuuu bu iyiydi kankaaas galp galp sjsjjs
Ehehe (kalps, çiçek)
Beni satın alabilirsin
5 milyon dolar sana helalinden.
10 bin ve üstüne djdhf
Ehehehehe (çiçek)
200lük ateşle. Sahte olmasın
5 dakika sonra hesapta hocam:D
Satılacak birsey değil karakter
Ya dur hayal dünyası işte. D
😂
Hadi diyelim satacağım nasıl alacaksın 😂
Yaaa oyunu bozmasana bee. D:D
10 milyon dolara düşünürdüm ya
İşte realist bir kullanıcı ehueheu
sıfırlar havada uçusuyyorr
Abovvvv
sjsjsjs
Karakterim cok bozuk xaten bedava isteyene verim
Hahfashb
100.000.000.000 milyon dolara okeyim
Karakteri mi satacak kadar karaktersiz değilimdir
Aynısını yazdım. Sana cevap vermeyip bana cevap vermiş. Birde inanmamış mantıksız bulmuş cevabımı. Bu kadar cinsiyetçi olunmaz ya. Ahahaha
@Suincisi_su Ahauhauau cidden çok komiksin yaw. Neyse eğlence amaçlı soru kalp kırmıycam. D
Sen kırsan nolur kanka. Ahahah güldürme ya. Sen kimsinde kalp kırabilirsin. KS de klavyeden hava kesiyor
@Suincisi_su canım olduğunu düşünmeye başladım
1 milyon dolar ver
1 milyon dolar + bonus olarak 3 adet altın poketopu sana :))
Oooo yaşadık wkwlsksk
Dominant bir kadına bedavaya giderim
Ucuza gittin kanks aaaa
Kaçtan başlatıyorsun
1 Tl den başlayan fiyatlarla etiketi var ya. D
2 milyon dolar da mı olmaz?
Olsa bile kâğıt üzerinde olur can çıkar huy çıkmaz
Doğru dedin valla.
Sende olmayacak kadar para😅👍🏻
Valla ben aracıyım :D Kaç paraysa verirler heuhue
Satılık değil
Günlük falan kiralasakta olmaz mı ehuehue