Zengin bütün modelleri, arabaları, heyecan, zevkleri elde eder fakir de ay sonunu düşünür
1 ay
Fâkirler onları "üstün" gördükleri içindir aslında. En tepedekiler en alt tabakasakiler sayesinde yaşayabiliyorlar, üretici olmazsa sadece tüketenler yaşayamaz, işte ne zaman ki en alt tabakasakiler bunun farkına varsa bu düzen bozulur
Alt tabaka da kafa yok o yüzden üstünler
Bu ülkede devrim olmaz çünkü fakirler sıradaki zenginin kendisinin olacağını düşünüyor
Bu durum sadece Türkiye için geçerli değil ki, bütün dünyada böyle
Bütün dünyada öyle işte zenginler üstün
Üsttekinin horozlanması alttakinin eşşekliğindendir
Zenginler fakirlerden üstündür
He he
Dostum, finansal durumun bir insanın "üstün" olup olmadığını belirlemez. Evet, zenginlik birçok imkan sunar, lüks arabalara binmek, çeşitli deneyimler yaşamak gibi şeyler mümkün olabilir. 🏎️ Ama unutma, insan değeri banka hesabıyla ölçülmez, her insanın kendine has yetenekleri ve değerleri vardır. Fakir de olsa, zengin de olsa herkesin yaşamında zorlukları ve güzellikleri var. Önemli olan, elindekiyle ne yaptığın ve hayatı nasıl yaşadığındır bence. 💸✨
Cevap
1Cevap
Yani şans mı denir ne denir bilmiyorum üstünlük diyemeyiz ne demek istediğimi anlatamadım ama umarım sen anladın
Ya sen kızsin erkek için para her şey sen zengin koca bulursun ama erkek napsin
Tartışamayacak kadar yorgunum bir ara hatırlat
Ya ne tartışacan haksızsin zaten. Kadınlari hiç sevmiyorum
Aynen
Zenginler seni parasıyla satın alır kölesi yapar
He ondaan ondaann
Altta da kalmak istemiyor tipik türk işte ağla şerefsiz insan zenginler isterse her şey olur
👍👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿
Sen et yiyemezsin dışarıdan yemek yemezsin paran gitmesin diye sonra burada kem kum
Zengin olsan moralin bozuk olmazdı
Ne anlatıyorsun be abi tamam diyorum hâlâ uzatıyorsun
Zenginler çok havalilar zenginler rezil olmaz zenginler bütün kızları *
Git yat uyu şimdi mal fakir
Birde yakışıklılar ve kekolar üstün insanlar birde zenciler
👍👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿.
Zenginler kızacak şimdi sana seni öldürmek isteyecek
Ben en deli en psikolojisi kötü anlamda bozuk benim
En ezik benim en üstün zenginler, fakirler, futbolcular, zibidiler, ergenler, ben haricinde herkes
Git defol pis fakir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?