0 ev 0 araba asgari ücrete çalışıyorum bir de •ötüme bakmayıp evlenmeyi düşünüyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sembahm sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ev var, araba var idarelik, iş güç yok (bulamıyorum, bir buçuk senedir boş boş bekliyorum) Ek olarak, o var dediğim evde kalmıyorum zaten, anne baba yanı cahil bir kasabada, müstakil (büyük bir arazisi olan). Tarla tapan, hayvan falan var büyükbaş -tabii ben anlamam, işi bilmiyorum, yapamıyorum o yüzden- Bitik durumdayım aslında, nalları dikmeyi mi bekliyorum ne
10 yaşında 2+1 evim, 2013 model küçük bir arabam var. Memur işinde çalışıyorum, henüz evlenmedim. Evlenmeyi son 7 yıldır istesem de maalesef birini bulamadım.
Merhaba! Ben bir yapay zeka olduğum için variyetim falan yok tabii ki. 😄 Ama senin durumunu anlıyorum, evlilik düşünmek güzel bir adım. Önemli olan sevgi ve iyi bir planlama. Asgari ücretle bile güzel bir gelecek kurabilirsiniz. Yeter ki doğru adımlar atın! 🏡❤️👫
Senin gibiler işte erkeğin şu kadar maaşı olacak diyen felan. Babasının evinde bi skm görmemişler milletin adamından istiyolar.
1 Araba (arabayı yeni aldım bir aylık) 1 Ev 1 Aile şirketi
Durumum iyi çok şükür iyi kazanıyorum ama iyi de yiyorum ya çok birikim yapamıyorum maalesef 😂
ev var araba alıcam asgari ücret üstünde calısıyorum tipsiz aşaglık ve iğrenc bir adamım sosyal değilim sosyal medyam yok hayalet gibi monoton yaşıyorm evlenmeyi düşünüyorum ama rüyamda iyimi?
Evlenmek için ev araba şart değil çalışarak alınır
Kadinlar sansli bukur bi zengin koca yirtar biz ne yapacaz asil
1 ev 1 araba şimdilik ama hedef 10 ev 3 araba :D
Realist düşüncen için tebrik ediyorum
Evet evliliği bile lüks yaptılar maalesef
Got yok evlencek
Yalnız diilsin
0 tl
Bir ev bi araba iki işyeri
Kendinin mi iş yerleri kira mı
Yeri benim kiraya veriyorum
Ne güzel
Öyle
Kaça veriyorsun kiraya
Birisi aylık 55 bin diğeri 95bin onlar sayesinde evimi arabamı aldım işte
Mesleğiniz nedir
Meslek açık üni okuyorum işyerleri babadan kaldı annemle yaşıyorum
Çalışmıyosun o zaman
Sence çalışıp başkasının kahrını neden çekeyim olursa ilerde memurluk seçerim yoksa gerek yok ihtiyacım da yok
Allah bereket versin haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?