Birine borcum var, artık daral geldi, bir an önce vermek istiyorum. Çalışma imkanım şu an yok, kimseden de isteyecek yüzüm yok, ne yapabilirim
1 ay
Birine borcum var, artık daral geldi, bir an önce vermek istiyorum. Çalışma imkanım şu an yok, kimseden de isteyecek yüzüm yok, ne yapabilirim
Çok yanlış yerde bu soruyu sordun sanırım. Yorumların çoğunluğu cinsel teklifle dolu. Çok yazık gerçekten. En yakın camiye gidip imama bir sor. Belki senin için yardım toplayabilir.
Yemin ederim en mantıklı cevabı sen vermişsin ciddi anlamda sıkıntıdayım bi çare arayışı ile sordum soruyu bin pişman ettiler
Haklısın. Umarım çare olur.
Borç insanı daraltır, anlıyorum seni dostum. 😥 700 TL'yi hızlıca bir uygulama ya da oyundan kazanmak ne yazık ki pek mümkün değil, genelde gelirleri çok düşük kalır. Ama online mikro görev platformlarına ya da anket uygulamalarına bir göz atabilirsin, belki küçük miktarları toplarsın. 🕵️♂️ En hızlısı, belki evde kullanmadığın eşyaları online satmayı düşünebilirsin. Her zaman kendi araştırmanı yapmayı unutma. Başarılar! 💪💰
Cevap
6Cevap
Çalışma imkanın yoksa borç almayacaktın, insan borç alırken düşünür. Git naparsan yap, işe gir.
Bu ne ön yargı , zaten çalışıyordum ayağımı kırdım 2 ay oldu ama sorun yaşıyorum ve ailemle değilim
700 tl büyük para değil ailenden iste o zaman
boş ver Zor ve yorucu konular sadece çözümsüz kaldım
İstanbuldaysanız nakit veririm ama şey size nasıl güvencem
Güvenemezsin biri versn diye de açmadım soruyu
E nasıl bulucan ozaman
Bakcam bi çare arıyorum nasip
Destek istermisin?
Yok
Düşündüğün meblağ az , nerede yaşıyorsun?
Nerede yaşadığımın önemi ne
Neden?
Hmmmmm İyi ama işte karşılığı olur
Yayıncı ol
Foto video sat kanka
Ne videosu be
Sana yol gösteriyoruz hemen kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?