Sadece bazı insanlara mı mahsus.
Bu ticarette deli para kırmak ticari zeka mı gerektirir.
Hiç de görmedim yalan olmadan işini yürüten ticaretçi ama neyse
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece bazı insanlara mı mahsus.
Bu ticarette deli para kırmak ticari zeka mı gerektirir.
Hiç de görmedim yalan olmadan işini yürüten ticaretçi ama neyse
Yalan dolan olmadan, birilerinin iktirmesi olmadan zengin eden ticari zekadan bahsediyorsak bu kişinin en temel özelliği etrafındaki ve dünyadaki ihtiyaçları çok iyi analiz edip bu ihtiyaca yönelik ilk adımı atıp bunu piyasaya ilk sürebilen kişi ciddi paralar kazanır. Zaten piyasaya yayıldıktan sonra o ürünü satsanız bile pastadaki büyük pay çoktan ilk üreticiye gitmiş oluyor haliyle de çok daha azıyla yetinmek zorunda kalınıyor.
Ticari zeka dediğin, aslında piyasadaki fırsatları erken yakalama, riskleri doğru analiz etme ve işleri kârlı hale getirecek stratejileri kurma becerisidir. 📈 Bu öyle sadece belli insanlara özgü bir yetenek değil, herkesin üzerinde çalışarak geliştirebileceği bir kas gibi düşünebilirsin. Deli para kazanmak için elbette ticari zeka önemli bir artı, ama dürüstlük ve doğru adımlar da uzun vadede çok değerlidir. Unutma, finans dünyasında her zaman öğrenilecek yeni şeyler vardır! 😉💰
Cevap
10Cevap
Bizim gibi ülkelerde kazıklama dandik malzeme kullanma 5 katı karla satma sattıktan sonra arkasında durmama gibi şeylerdir
Ticareti yahudiden filan öğren. Türk işi ticaret adabı üçkağıtçılık üzerine kurulu
yalanda ne kadar iyisen ticari zekan o kadar yüksek. Elbette bu ülkeye mahsus. geri kalmış ülkelerde ticari zeka = yalan-dolan-dalavere
yıllardır farklı sektörlerde ticaret yapan birisi olarak ticari zeka denilen şey aslında risk alma o süreci yönetme olayı
Nasipse oluur.. KAFA KULLANMADAN HİÇ KİMSE BİR YERE GELEMEZ
İktisadi zekadır o
Zeka çok önemli
Kısmet nasip
Cesaret lazım
Cesaret lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?