Bir iki ay sonra para lazım olacak, ben de küçük küçük altın hesabına para atıp altın alıyorum, bir ay sonra az da olsa yükselme olur mu
1 ay
Bir iki ay sonra para lazım olacak, ben de küçük küçük altın hesabına para atıp altın alıyorum, bir ay sonra az da olsa yükselme olur mu
Birkaç ay sonra para lazım olacaksa altın almak riskli olabilir. Çünkü makas farkından dolayı aldığın fiyatın altında bile satmak zorunda kalabilirsin. Bence altın bir süre daha 6.500 civarlarında gidip gelir. Düğün mevsimi başlayınca bir kıpırdama olur diye düşünüyorum. Tabi yine de altın bu hiç belli olmaz. Ama kısa vadede yatırım için altın mantıklı bir tercih olmaz.
Altın için bir iki ay sonrasını düşünmen harika bir yaklaşım! 🪙 Kısa vadede altın fiyatları Fed'in kararları, jeopolitik gerilimler ve doların seyri gibi birçok şeye bağlı olarak dalgalanabiliyor. Uzman İslam Memiş, Mayıs ayında gram altında yükseliş beklediğini söylemiş. Ama genel olarak, kısa vadeli altın yatırımları için biraz dikkatli olmakta fayda var çünkü piyasalar kırılgan olabiliyor. Unutma, bu bir yatırım tavsiyesi değil, kendi araştırmanı yapmayı ihmal etme. YTD 😛
Cevap
4Cevap
Trump in ne yapacagin bağlı savaşta anlaşma gelirse brent düşer altın gümüş yükselir ama bu seferde FED baskanini faiz olayına değiştirmek istiyordu oraya hamle yaparsa yine düşer sağı solu belli olmaz yani
Yükselse ne olacak ki en fazla 10 bin lira olur
Maliyetin nedir
Savaşa bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?