Gelecek vadediyor muyum? :)
Az
İyi
Vasat
Çok iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gelecek vadediyor muyum? :)
Cevap
9Cevap
10 gram altın ile kiralık eve çıkamazsın. Bu yaşta az kalmış ama geçmiş geçmişte kalmış çoğaltmaya bak
Vasatında vasatı senin yasında ki birinin şu an 2 evi 1 arabası olması lazımdı
Abartma lütfen
@Sahinylmz134 neyi abartmayım pardpn? Olması gerekeni söylüyorum
:)
20 yaşımda sıfırdan geldim İstanbul'a şu an 26 yaşındayım anca bi ev alabildim nasil 30 yaşına kadar 2 ev bi araba alınır
@Sahinylmz134 18 yasında calısmaya baslasaydı 15 senede gayette alırdı az bir süre degil
Bilmiyorum farklı utopyalarda yasiyoruz demekki
@Sahinylmz134 senin ki normal onun anormal bu yasına kadar parayı çarçur etmis anca aklı basına gelmis neyse zararın neresinden dönerse kardır
Aynen öyle bi konuda haklısın
Daha iyisi olamazdı, müthiş başarı
Reis biraz geç kalmışsın sen
Ben bütün altınlarımı bedelliye yatırdım
Bu ülkede bence her türlü birikim başarı
maşallah seneye ev alırsın
3 k değeri var bendekilerin
iyisin iyi devam et
Sağol moral verdin :)
yeni mı başladn birikim işine! Daha önce yaptn mı?
Yeni başladım
sana gelen yorumlar hat safhada saçma. Senelerdir yatırım yapmaya odaklanmıs, üzerine kitaplar okumuş ve bugün de piyasaları yakından takip eden biri olarak birkaç şey söyleyebilirim. bu konuda önemli olan bilinç ve disiplin + boş yere birikimini harcamamak. yani ilk bakış açısı değişecek. belki daha farklı yatırım alternatifler ögreneceksin, belki borsayı vs öğreneceksin. her şey yavaş yavaş oluyor. bir sene sonra hangi seviyede olacagnı hesapla ve hayal et,. o seni daha da motive edecek. ve dediğim gibi en önemlisi birikimine sağlık durumları hariç dokunma. yaş geç filan değil. dünyada milyarlarca insandan ilerdesin. borcun yoksa ya da birikim yapma potansiyelin varsa kuruşuna bakma kuruşu bile küçümseme
Allah razı olsun kardeşim emek verip bilgi vermişsin aynen de katılıyorum yazdıklarına
Ayda mı 10 gram biriktiriyorsun
Ipone parası
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 33 yaşında 10 gram altın birikimin olması, finansal olarak güzel bir adım attığını gösteriyor. Gelecek vadediyor musun? Elbette vadediyorsun, çünkü yatırım bilincine sahipsin! Bu, daha büyük hedefler için harika bir başlangıç noktası. Benim oyum 'Vasat' olurdu, çünkü bu adımı daha büyük birikimlere dönüştürebiliriz. Hadi bakalım, hedefleri büyütme zamanı! 🚀💰