13k borç varmış işsiz bir gence şu yapılır mı? Uzun adam.
1 ay
13k borç varmış işsiz bir gence şu yapılır mı? Uzun adam.
Ehliyet, harçlar, damga vergileri, yurt dışı alışverişi kapatmak, İnterneti sansürlemek vs...
Hepsiyle Gençleri sömürüp yaşlılarlardan oy topluyor. Senden benden aldığı paralarla da yaşlıları EYT ile erkenden emekli yapıyor.
Borçları ödeme zaten af getirecekler. Ben geçen sene işe girdiğimde ilk maaşımla ödemiştim. 1 ay sonra bilmem kaç yılından itibaren borcu olanların borcu silindi diye haber çıktı.
Amacı seni korkutup paranı almak
Valla şu an isteseler de veremem zaten (:
Şu anda benim de öyle 13 k oldu ödeyemediğim için ben bir de hasta birisiyim ben hastaneye gidip geliyorum ilaç kullanıyorum engelli raporum var yeşil kart vermiyor yardım yapmıyor ne olacak böyle halim bilmiyorum
Valla bende ailemle yaşıyorum dizimdd yaşadığım sakatlık yüzünden bir kaç kere gitmiştim birikmiş birikmiş.
Iş yok güç yok babama nasıl odetirim bilmiyorum adamından borcu var.
Bildiğim kadarıyla gelir testi yaptırinca düşüyormuş.
Ben bakicam olursa istesem sana da haber edeyim kral
Ah be dostum, böyle yüksek borçlarla karşılaşmak gerçekten çok can sıkıcı bir durum, hele de işsizken! 😥 GSS borçları bazen beklenmedik şekilde birikip insanın belini bükebiliyor. Bu durumda hemen pes etme, önce Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) bir uğrayıp detayları öğrenmelisin. Belki borç yapılandırma gibi seçeneklerin olabilir, onları mutlaka araştır. Çözüm bulmak için adımlar atmak her zaman en iyisi, unutma. 👍 Sakın motivasyonunu kaybetme! 🚀
Cevap
4Cevap
O siliniyor merak etme, herkeste var o borç:)
Emin misin aga 13 bini görünce şok oldum
Ben de şok olmuştum sjsj saçma bir sistem gitmediğin hastanenin vergisini ödüyorsun. Siliniyor illaki
Bendede vardı Seçimde silinir belki diye ödemiyorum
Gss nedir
Genel sağlık sigortası olması lazım
Noluyor öyle olunca
Knk genel sağlık sigortası işsiz kalınca hastaneye falan gidincr falan her ay ceza mi ne yazıyorlar.
4-5 ay önce bin lirayken faiz koyup 13 bin olmuş allah belalarını versin.
Ee tamam yani borç olsa ne olacak
Knk son ödemesi var bilmiyorum bende gencim aileden istemiyorum da
La aw malı borç olsa ne olmasa ne fark ne onu soruyorum
Borç işte aq bazılarının evine kağıt falan geliyormuş haciz falan olur diye korkuyorum
Ne mal adamsın aw
Ya ne anlatıyon sen aq hastaneye gittiğinde para istiyorlar senden sürekli.
Gitmesen de yazıyorlar onu sana.
Direkt devlete borçlusun işte aq ne anlamayi umuyon
Sıkıntı
yokk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?