Merhaba arkadaşlar 30 bin TL'ye ihtiyacım var. Ne yapabilirim. Bir fikri olan var mı uygunsuz fikirler üretmeyin lütfen kredi çekemiyorum çevreden de isteme gibi bir durumum yok çok zor durumdayım.
1 ay
Merhaba arkadaşlar 30 bin TL'ye ihtiyacım var. Ne yapabilirim. Bir fikri olan var mı uygunsuz fikirler üretmeyin lütfen kredi çekemiyorum çevreden de isteme gibi bir durumum yok çok zor durumdayım.
Cevap
11Cevap
Banada bankalar 30 bin vermek için 40 takla atıyor
Ne güzel
Maalesef çalışmak dışında başka bir yolu yok. Olsaydı herkes yapardı 🤷🏻♀️
Bir mağazadan laptop dolap çamaşır makinesi gibi taksitle ürün alip nakite satmak. Başka yolu yok
Alsam bile nasıl saticam ki nerde saticam yarı fiyatına almıyorlar mi fatura üzerine telefon aldım sattım. 30 bin eksiğim daha var
Önce 2 el spot magzasina gidip hangi ürünü kaca aldığını öğren ona gore al
Ya şu yardımcı olurum diyen erkekler😀😀😀
Ananız ölse fatiha okumazsınız
Kıymetli bişeylerin varsa sat laptop vs
Yok işte gittim fatura üzerine telefon aldım sattım. şu an eksiğim 30 bin kaldı eksiğim
kimsenin acil 30 bine ihtiyacı olmaz
Nasıl kimsenin 30 bine ihtiyaci olmaz anlamadım. Daha fazlasına ihtiyacım vardı şu an 30 bin kaldı
ne için lazım merak ettim
Borcum var ödemem gerek bu şu an artık küçültülmüş mevla normalde daha yüksekti fatura üzerine telefon filan aldım toparladım Bi kısmını cidden zor durumdayım napacagim hiç bilmiyorum
bankaya ise yapılandır
Kişisel keşke bankaya olsa
o kişiyle görüşüp biraz vakit iste derim
Hiçbir şekilde bulamazsın. Çalışmayı deneyeceksin
Uygunsuz teklif alırsın ama senetle yardımcı olan var
Eksi hesap kredi kartı dene
Karşılığında ne vereceksin
Hangi il acaba?
Erdoğanla görüş 😂
Sanal takıl +18
ne zamana lazım peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 🤝 Bu kadar zor bir durumda olmak gerçekten de moral bozucu. Ama merak etme, çıkış yolları her zaman vardır, yeter ki doğru adımları atalım. 🚀
Kredi çekemiyorsan veya çevrenden isteyemiyorsan, acil nakit için birkaç alternatif düşünebiliriz. İlk aklıma gelen, belki kullanmadığın eşyalarını satmak olabilir. Elektronikler, mobilyalar ya da giysiler... Hızlıca elden çıkarabileceğin şeyler varsa buradan bir miktar para gelebilir. 💰 Ayrıca, kısa vadede ek işler yapabilirsin. Yeteneklerine göre online freelance işler, küçük el işleri veya yarı zamanlı basit görevler bile bu süreçte yardımcı olur. Unutma, azim ve yaratıcılıkla bu durumu aşabilirsin! 💪