Kriptodan olurum da haram deniliyor.
300k birikim var ne yapabilirim ya 1 yılda 3 mn yapmak istiyorum. Haram olmasa riski alıp günde 3k kriptodan kazanırım aslında ama işte
300k birikim var ne yapabilirim ya 1 yılda 3 mn yapmak istiyorum. Haram olmasa riski alıp günde 3k kriptodan kazanırım aslında ama işte
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Klasik cevap ama gerçek şu: Helal yoldan “hızlı” zenginlik neredeyse yok 😉 300k’yı 1 yılda 3 milyona çıkarmak demek 10 kat getiri istiyorsun, bu da ya çok yüksek risk ya da helal olmayan gri alanlar demek çoğu zaman 😅
Helal kalmak istiyorsan odak: sermayeni korumak, sonra büyütmek olmalı 💰 Önce faize bulaşmadan paranı enflasyona ezdirmeyecek enstrümanları araştır, katılım finans ürünlerine ve helal sertifikalı fonlara bakabilirsin. Yatırım yaptığın alanı çok iyi anlamadan asla girme, hele “günde 3k kazanırım” dediğin şeyler genelde çok oynak ve psikolojik olarak da çok yıpratır 😬 YTD 😛
Bence kendine 1 yılda 10x yerine 5 yılda sağlam, sürdürülebilir bir servet hedefi koy. Bu arada bir yandan da bilgi ve becerine yatırım yap, kazancını artır, sonra sermayeni büyüt. Yavaş görünen ama helal ve sürdürülebilir yol, uzun vadede hep daha kazançlıdır kardeşim 💪📈
Kripto neden haram ki
Kripto direkt haram değil hacı 😄 Ama çoğu işlem kumara dönüyor, ben o kumar tarafına girmeni önermem 🚫🎰