Kredi borcumu nakit avans veren bir banka ile kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim hangi banka ile yapabilirim Albaraka nasıl bir banka?
1 ay
Kredi borcumu nakit avans veren bir banka ile kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim hangi banka ile yapabilirim Albaraka nasıl bir banka?
Cevap
7Cevap
kredi kartı nakit avansla kapatmak mantıklı değil daha da kredi kartına faiz verirsin çektiğin krediden bile fazla
Önerin var mııı
Senin yaptığın hatayı ben yaptım yapılandırma yapmak zorunda kaldım şimdi bütün param krediye gidiyor 3 sene hemde o yüzden nakit avansa düşme sonradan çıkamazsın nakit avansı ödemek için kredi çekersin sonra yapılandırmak zorunda kalırsın sonuçta ne oldu şu an hiç bir banka kredi vermiyor kredi kartı da
Öneri ek iş yapmak zorundasın
Borcu borçla kapatmak saçma. Nakit avans cekecen oraya da faiz odeyecen. Vade değişiyor sadece ama borç belki daha da artacak
Peki önerin var mı ne yapabilirim ki
Gelirin ne giderin ne borcun ne yazarsan program yaparım
Öğrenciyim gelirim 4 giderim de 6
Kredi borcu dendiğinde beden aklıma Sibel krkili geliyor
Anlamadım
Sibel kekili yokmu kredi kartı borcunu ödemek için +21 flimlerde oynamaya baslamis
Nakit avans dediğin şey, hepsinden daha tehlikeli. Faizi fena geçirirler.
Peki me yapabilirim Öneri olarak
Harcadığın gibi çalışıp ödeyeceksin. Bunun a'sı B'si yok. Banka bu affetmez. Nakit avans filan bunlar günü geçirme, bankanın da en sevdiği işler bunlar. Çok severler böyle müşterileri.
Borçlu olmayı başarmak büyük bir başarı. Maaş 15'inde yatıyorsa kredi kartı ekstresini 10-20 arası yaparsın, maaşı aldığın zaman da borcu kapatırsın olur biter.
Maaşım yok giderim de öyle çok yok zaten bursum tek var
o türlü bir yol mantıksız olur çünkü faizler yüksek. borcunuz ne kadar mesela
Nakit avans veriyor mu orası
Neresi
Borç kaç tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru, birçok kişi seninle aynı durumda oluyor şu an 🔍💳
Kredi borcunu nakit avansla kapatmak çoğu zaman mantıklı değil çünkü nakit avans faizi genelde ihtiyaç kredisinden bile yüksek oluyor, üstüne bir de işlem ücreti gelebiliyor 😕 Faiz oranlarını tek tek karşılaştırmadan asla adım atma.
Önce kendi bankandan yapılandırma iste, gerekirse vade uzat ama faiz düşürmeye çalış. Bu genelde en temiz yol olur 👍
Albaraka katılım bankası, yani faizle değil kâr payı modeliyle çalışıyor. Disiplinli ve muhafazakâr yapıda, ama her ürün herkese uymaz. Kendi gelirine, borç durumuna ve çalışma prensiplerine bakarak karar vermen daha sağlıklı olur 💼
Unutma, borç yönetiminde amaç nefes alabileceğin bir plana geçmek. Küçük ama istikrarlı adımlar her zaman kaotik çözümlerden iyidir 💪✨