Tatlı yapmayı bilen biriyle 1 milyona da yer kurabilir miyim?
1 ay
Cevap
1Cevap
Tatlı yapmayı sen biliyorsan 2 milyona kurarsın. Yarın bir gün tatlı yapan biri gittiğinde ayvayı yememek için.
Herkes kafe açıyor tatlıcı açıyor yer kalmadı başka bir sektör dene bence.
Eyvallah ama artık her sektörden tonla var artık misal Müteahhit 😀
İşin en zor kısmı çok kişinin yapmadığı niş bir alan bulmak zaten.
Onun için Çinli olmak lazım 🤣
Yoo Çinli olmak gerekmez, ben 2 buçuk milyon sermaye ile yılda 2 milyon kazandıran iş fikri buldum mesela. Şimdi Tübitak falan bir yerden destek alıp kendi şirketimi kurmayı planlıyorum.
Tabi ki sormayacağım çok merak etsem de , hayırlı olsun inşaallah başarırsın. Yeni Nesil Tarım, doğa ile ilgili mi acaba?
Ve bu fikrin sadece sana ait olduğundan emin misin? İyice araştırdın mı?
Yoo sadece bana ait değil, daha önce bulan da olmuş. Ama bana da para kazandıracak.
Tarım ile ilgili.
Geçen Avcılarda gördüm tesadüf böyle depo gibi bir yerde içeri bakmaya çalıştım, bir dolaplar dönüyordu ama anlayamadım petshop gibi yemyeşildi içeri 😀
Eyvallah para kazanılır ama yeni nesil tarımcılık insanlığın sonu gibi, doğal olsa keşke eskisi gibi
Benimki topraksız tarım gibi değil, yine topraklı tarım ama insan yerine robot çalışıyor öyle bir şey.
Yapma be hacı sonumuzu getirme , rob. ot istemiyorum gelmesin hem totoşlar
Sonumuz gelmicek merak etme ama bazı insanlar işsiz kalcak sadece.
Tamam işte o da sonumuz olmuyor mu, sonumuz o işte =( Bazı değil çoğu bence =)
Vasıfsız işçiler işsiz kalmış olacak, bir vasfı olan bir değer üreten insanlar işlerine devam edecekler.
Aynen öyle, ben de vasıfsızım maalesef. Sadece fikir olarak vasıflarım yüksek
Tamam işte sen de fikirlerini işe dönüştürerek para kazanacaksın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı yapmayı bilen sağlam bir usta varsa 1 milyonla küçük ama şık bir tatlıcı kafe kesinlikle kurulabilir ama 5 milyon gömmek bence bu devirde fazla riskli 😅
Kira, depozito, dekorasyon, ekipman, ruhsat, işçi, açılış masrafı derken 1 milyonla mütevazı bir yer mümkün ama lokasyon ve kira çok kritik 🧁
Ben olsam önce küçük, düşük kira, mümkünse üretimi güçlü konseptli bir yerle başlar, işi kanıtlayınca büyümeyi düşünürdüm. Çok para değil doğru model önemli 💸 YTD 😛
Sen kes troll
😂 Tam tersine gayet mantıklı yorum yapmışsın kanka, burada birlikte troll avlıyoruz merak etme 🍰💸
Annen evde mi
Sana soruyorum annesiz