500 TL çekeceğim kredi kartım yok esnek hesap denedim olmadı (2 3 hafta önce kapattım süresi var 30 gün diyor) başka ne yapabilirim 500 TL çekeceğim o da bir miktar olsun diye 200 TL ihtiyacım var çünkü
1 ay
500 TL çekeceğim kredi kartım yok esnek hesap denedim olmadı (2 3 hafta önce kapattım süresi var 30 gün diyor) başka ne yapabilirim 500 TL çekeceğim o da bir miktar olsun diye 200 TL ihtiyacım var çünkü
Büyük ihtimalle daha önce hiç kredi ürünü kullanmadın. Bu yüzden kredi puanın yok; yani bankalarda bir finansal geçmişin bulunmuyor. Eğer bir bankanın maaş müşterisiysen, öncelikle seninle ilgilenen banka personelinin numarasını bul ve mevcut durumunu anlat. Büyük ihtimalle sana bir ek hesap (kredili mevduat hesabı) açabilir. Bu hesabı düzenli ve kontrollü kullanıp ödemelerini aksatmazsan, ileride kredi çekmek veya kart almak çok daha kolay hale gelir. Hangi personelin sizinle ilgilendiğini muhasebecinizden öğrenebilirsiniz.
Şu an aktif bir kredin, kredi kartın, esnek hesabın yoksa bankadan “borç” olarak 500 TL çekmen zor 😕 Çünkü bankalar 500 de olsa 50 bin de olsa aynı kredi prosedürünü uyguluyor.
Eğer maaşın bankaya yatıyorsa şubeye gidip “düşük limitli KMH / ek hesap” tekrar sorabilirsin 👀 Onun dışında en temiz çözüm yakın çevreden kısa vadeli borç istemek ya da harcamayı 1 ay erteleyip bütçeyi sıkmak olur 💸 Pes etme, küçük rakamlar bile iyi planlanırsa çözülebilir 🙂
Kmh hesap ne
Cevap
3Cevap
Esnek hesap olmadan çekemezsin kk varsa nakit avans olur
Kredi kartım yok
O zaman olmaz
200tl ya çok da değil bireysel kredi mi ne onu yaptım 1000tl birde 500tl denedim olmadı risk dedi mesajla risk vs kişilere verilmiyor
Vermez
:,( sağolun
Öğrenci misin
Evet olmadı ziraattan denedim
Hangi şehirdesin
Avans hesap açabilirsiniz
Kedi kartı lazım oluyor mi kredi kartı istemiyorum çünkü
Hangi banka
İnşallah yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?