İyi çakıyor mu çakıyor, parası var mı var, karizma mı karizma, e tamaaam iş bitmiştir. Sen evlisin olmaz diyecek halim yok herhalde, ne olmaz demesi; direkt akşamına eve çağırırım, siz ne düşünüyorsunuz
1 ay
Cevap
29Cevap
Evli zampara muhittin abi tüm tuşlara basmışsın yine
Senin gibilere o lazım zaten Bi obje gibi kullanıp atacaksın
Ben dindar değilim ve sevmem de dinleti ama vurduğun yerden vurulursun bu hayatta, Bu lafımı unutma abla 🙏 🤗
Helal be ablam benide çağır havlu tutarım :D
Bence soru biraz sallama olsa da düşünce bencilce.. ya o erkek size göre değilse
Senın gobı kadınlar çogalsın. Cidden oyle mısın?
En sevdigim kadin tipi
Tercih meselesi
Her şey sorunsuz ise neden onaylanmak istiyorsun
Zeki kadın harbiden de başka oluyor abi yaa
Ankaradaysan sana iyi gelirim diyorum
Tam cakilmalik
Sadece seks içinse evli tercih ediliyor
Aferin doğru yoldasın😈
Helal sağlam oospuymuşsun
Ben dicekyim sen demişsin
Bunlar hiç fakir erkeklerle evli bekar dinlemez umursamazlar ama bak. Yuxlerine bakmazlar
Para para para
@ThisTimeForReal erkeğin sırtından borcu eksik etmeyeceksin demek ki
Olan yine biz oldu. Neyse ki kartımda hep borç var. Rahat olucam demek evlilikte 😅
Gerçek adam gibi adam şu tarz kadınlara elini sürmeyi geç yüzüne bakmaz. Borc var yok
@ThisTimeForReal bence de. Benim zengin tanıdığım erkekler var eşlerini de tanıyorum hiç aldattıklarını sanmıyorum ya. Zaten yüzlerinden belli oluyor yırtık insan olmadıkları
Ya ben kimse için kefil olamam. En beklenmedik insanlardan kazık yiyor insan bence. Herkes kendini bilsin yeter. Evleniyorsam bir söz veriyorsun, bir aht içiyorsun. Ben sana sen bana sadık olacaksın diye.
Ataerkil ifadeleri sevmem lakin adam olan sözünde durur.
@ThisTimeForReal herkesin kendi sorunu, aldatıyorsa bırakır giderim kimseyi her saat yoklayamayız hala sadık mı diye
Orası öyle. Aldatan suçludur, aldatılan değil.
Çocuk varsa yüzünü göstermem
Düşünmüyom böyle şeyleri.
Mert kız helal olsun sana bee 👏👏👍
Cuckold kocan olurum 🥰
Biraz daha seçici olabilirsin
Akıllı kadınları severim
Evli zamparalar hoplayın soruya
Kim kimi yakalarsa.: d
Keske. beni de cagirsan
Metresi olur musun birinin mesela
Beğendiysem tabikide
Anladım sen nasıl birisin peki örneğin özel değilse boyun kilon kaç
Senin gibi biride bana lazim
Fena kızsın
Ben erkeklerde hoslanmiyorum
Mal bı
Mantıklı
Haklısın HARUN ABİ
yok artık
Kafa aşmiş artik
O derecee
Tebrikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin dürüstlüğün net ama bakış açın sana uzun vadede sıkıntı yazar gibi duruyor 😅
Eğlenmek istiyorsun eyvallah ama evli biriyle olmak; karısına, çocuğuna, kendine, hatta ileride kendi ilişkilerine karmalık bir bagaj bırakır. Güven duygusunu hafife alma, bugün başkasına yapan yarın sana da yapar.
Kısa vadeli haz için uzun vadeli baş ağrısına değmez 😉💭