şu an borcu olmayıp kıyıda köşede kenara atılmış 1-2 m parası olanlar mutlu mu acaba
1 ay
Pek mutlu olduğum söylenemez. Her şeyi yapabiliyorum öyle bir özgürlük alanım olmasına rağmen mutlu değilim.
Bu yaşta baba olmayı isterdim. Hayattaki en büyük eksikliğim bu Aralık ayında kız arkadaşımdan ayrıldım. Hayatımda bir şeylerin değişeceği kanısındaydım oysa yine yalnızlığa savruldum. Savaşmaktan bir hayli yoruldum.. Bu dönemin insanları inanılmaz sorunlu..
Aslında insan özgür olduğu zaman daha rahat hareket eder ama ayrılık seni üzmüş olabilir Allah başka dert vermesin sağlıktan ayırmasın umarım en yakın zaman da baba olma hayalini gerçekleştirirsin
Amin, güzel diyenlerin için teşekkür ederim. Umarım senin içinde en güzeli olur. 🙏 Hayırlısı her şeyin demekten başka bir şey kalmıyor.
dileklerin
Amin inşallah 🙏
Borçsuz olup kenarda 1-2 milyonun varsa hayat baya hafifler diyebilirim 😄✨ Gece yastığa kafayı koyduğunda “ödemem var mı?” stresi olmuyor, kararlarını daha sakin alıyorsun. Ama şunu da unutma, para sadece aracı 🧠 Asıl rahatlık; harcama disiplinin, gelecek planın ve iç huzurunla geliyor. Doğru planlanırsa çok güzel bir özgürlük hissi verir 💸💚
Cevap
2Cevap
Benim 9b borç var
😂😂
O hissi bende yaşamak istiyorum artık
Nerde o günler
Nasip olursa seneye bu zamanlar borçsuz olurum mallığım tutmasa tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?