Genç yaşta kredi kartsız, sermayesiz e-ticaret veya internetten nasıl para kazanabilirim?

Ben şimdi genç yaşta iş hayatına atıldığım için dışarıdan işyerlerinde çalışıp kendimi süründürmek istemiyorum, açıköğretimde okuyorum, annemle babamı gururlandırmak istiyorum fakat dışarıda insanların emriyle çalışarak değil, biliyorum ailemin şu an paraya ihtiyacı var, çok sıkışıklar, iki aydır falan da çalışmıyorum, tekstil falan denedim, olmadı, hiçbir yerde almıyor zaten, çoğu yerinde parası az, mağaza vb. gibi, annemler bu yüzden izin vermiyor, tekstil gibi çok para veren bir yerde çalışmamı istiyorlar, işe bu yüzden giremedim. Evde çalışarak yükselmek istiyorum aslında fakat kredi kartım falan yok, denedim fakat olmadı, bazı işlemler eksik, veli onayı gerekiyor, annemler kabul etmiyor ve karttan işlem de yapamıyorum. Nasıl para kazanabilirim? Keşfetimde görüyorum, küçük yaşta borsa falan, bitcoin ile uğraşıp aylık geliri kaç yüz bin TL olanları veya e-ticaretle uğraşıp para kazananları, benim nasıl kazanmam lazım? Bir şey alıp satmak istemiyorum şu an, bana sadece para lazım ki bir şeyler üretip satabileyim.
Genç yaşta kredi kartsız, sermayesiz e-ticaret veya internetten nasıl para kazanabilirim?