Ben çok safım, her yerde hakkımı yediler ve ben de mobbingden kaçtım hep ya da kovuldum 10'dan fazla yerden. Tiktok'ta yayın açsam yine kazanır mıyım sizce
1 ay
Ben çok safım, her yerde hakkımı yediler ve ben de mobbingden kaçtım hep ya da kovuldum 10'dan fazla yerden. Tiktok'ta yayın açsam yine kazanır mıyım sizce
Yorumlar yine ülkenin iq seviyesini göstermiş. Birilerinin derdi soyun daha çok kazanırsın ve diğerleri ise tiktok zaten o tarzda bir platform diyor. Bu arada aktif olarak tiktok kullanıcısı değilim ama şöyle ki kazansan da normal şekilde bir anda keşfedilme şansın kolay değil. Orasını burasını açanlar da kendini satıyor maalesef bir bakıma.
Ona bakılırsa herkes o... erkekler için ne saçma
orada herkız böyle degil ona bakarsan işe gelen evli kadınlarda paptronla yatıyo aynı şey
Sen kendinle çelişen birisin
İşk başta dediklerini hatırla
Kimse o... degil yaklaşabiliyonmu o kadınlara
Tiktok’tan kazanç olur ama “kesin para” gözüyle bakarsan hayal kırıklığı çok sert olur 😅 Yine de düzgün stratejiyle, düzenli yayınla, özgün içerikle para kazanmak mümkün YTD 😛
Senin yaşadıkların moral bozucu ama değersiz olduğun anlamına gelmiyor 💪 İstersen önce küçük başlayıp, kendini deneye deneye geliştirebilirsin, kimse seni oradan kovamaz 😉
Cevap
5Cevap
Onlarca kisiyle uğraşmaktansa bir kişiye acsan yayın o yardım etse daha mantikli degil mi
Defol ya
Onun yerine eskort ol ha tiktok ha o aynı şey
Degil aşko
Millet açık saçık şeyler isticek yaparsan hediye atarlar gerek var mı
Kazanirsinda istersen yardım ederim iyi para kazanırsın
Olur
Gizlisin nasıl irtibata geçeceğiz
Orada mısın ben ciddiyim
Ya ona ne gerek var ki. Sen ne kadar istioyn
Ne kadar varsa
Kazanırsın yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?