Ciddiyim gerçekten yardımcı olabilirim çocuk gibi hadi ver demeyip iletişim kursan yardım ederim gizlisin bu arada
Soran
2 ay
Yardım edilecek bir miktardan bahsetmiyoruz ki
Cevap sahibi
2 ay
Edecek t... k var ki edebilirim diyorum sende zorda bir kadınsın bende mutsuz evli biriyim param var huzurum yok para benim için sorun değil anlıyor musun
Soran
2 ay
Borç el değiştirir mantıgı ne
Cevap sahibi
2 ay
Borç olarak vermem yardım ederim dostluk arkadaşlık olur niye bu kadar karamsar bakıyorsun ki
Cevap sahibi
2 ay
Orada mısın
Soran
2 ay
Evli 2 çocuk annesi kadınım ben ve bitik durumdayım zerre umudum yok gelecekten beklentim bitti , hayata bakışım değişti yaşam boş geliyor.
Cevap sahibi
2 ay
Bende evli 2 çocuk babasiyim ve mutsuzum ben sana maddi konularda gerçekten yardım ederim tek istediğim beni anlayacak biri anlıyor musun
Soran
2 ay
Sen karını aldat ben kocamı ama borcum bitsin öyle mi? Ben borcumdan eşimin yüzüne bakamaz hale geldim başkası olsa elli defa boşardı , şimdi senin dediğin yönden düşününce doğru mu
Cevap sahibi
2 ay
Reel bir beklentim yok aldatmak istesem böyle bir şey teklif etmem üniversiteli kız bulur iki içki içer yine yapardım çok mu zor ben anlaşılmak dost arkadaş olmak sanaldan da olsa bağ kurmak istiyorum hepsi bu
Cevap sahibi
2 ay
Eşinle arayı duzeltirsin bende eşimle boşanmak istemiyorum zaten
Soran
2 ay
Sonra da hiç tanımadığın birine 2 milyon vereceksin öyle mi? Sence mantıklı mı niyetin iyilik yapmak mı gerçekten
Cevap sahibi
2 ay
Sanaldan sohbet muhabbet ederiz sesli şekilde konuşuruz yardım ederim bunda ne var mutsuzum sonuçta dost edinmek istiyorum ikimizde evliyiz beni anla biraz yargilama
Soran
2 ay
Atayım mı iban ciddi olduğunu biraz ispat et
Cevap sahibi
2 ay
Sosyal medyani ver yarın 500 bini hallederim isinirsin sende hem ne dersin
Soran
2 ay
Neden yarın , ayrıca sosyal medya hesabı kullanmıyoruz
Cevap sahibi
2 ay
Kadın olduğunu bileyim sesli konuşmak için sosyal medyan lazım zaten kimsin nesin bilmeden kim niye atsın ki ben ciddiyim ciddiyetini göster sende mesele eşlerimiz değil güven bunu biliyorum çocuk değiliz ikimizde dimi canım
Soran
2 ay
Aman boş ver ya
Cevap sahibi
2 ay
Bak işte güvenilir değilsin boşa vakit neyse
Soran
2 ay
Sen çok güvenilir olsan bi kere yarın demezdin
Cevap sahibi
2 ay
Güzelim sen ara konuş hallederiz ayrıca yarın dedim haftaya demedim
Soran
2 ay
Neden yarın onu söyle
Cevap sahibi
2 ay
Eşim var ya ondan gizli olacak şekilde halletmek istiyorum senin sosyal medyan var direk yalan attın ama
Soran
2 ay
Eşim var ya benim de kullanmıyoruz sosyal medya , ayrıca bu saatte konuşmaktan korkmuyorsun da nasıl sessiz sedasız bir işlemden korkuyorsun
Cevap sahibi
2 ay
Para ile o aynı mı bilse bosar iyi misin sosyal medya açmak zor mu
Cevap sahibi
2 ay
?
Soran
2 ay
Yok sağol , yeterince bitik durumdayım sebebim olursun bardağa düşen son damla olursun sanada yazık ömür boyu vicdan azabı
Cevap sahibi
2 ay
Yazık olmaz yardımcı olurum bak 2 çocuğum üzerine yemin ederim ciddiyim sende ciddi gel dost ahbap oluruz bu yani
Soran
2 ay
Seni gerçek bir sosyal medya hesabın var mı
Cevap sahibi
2 ay
Evliyim telegram Snap olur mu? İspatlarim herşeyi görürsün de zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlk başlangıç kumarı bırakmak, onun dışında gelir ve gider dengenizi bilmiyorum
Bıraktım
İşin var mı, maaşın ne, borcun ne kadar vs vs
İşim var ödeme yapıyorum ama ödemem hep havaya gidiyor ciddi bir faiz ödüyorum
Yani ayrıntıları bilmşyorum, o yüzden yorumum da yüzeysel olur
Kazancını ve borç miktarını bilebilirsek ona göre fikir verelim
İki milyonu verecek kişi ne yaptı merak ettim
İmkanı yok işij içinden çıkamazsın
Evet bu sebeple bende bitirmek istiyorum
Toplu para bul
Kimse vermez borcum cok fazla ki çoğu imkanlarımı da tükettim
Ailende mi yok
Bi şekil toplu para lazım onu halledersen gerisi düzelir senden değerli değil en kötü ödeme yani
Maalesef durum öyle değil aile vs zamanında çok yardım etti artık görmezden geliyorlar
Son kez iste güvenlerini kırmışsın yemin et telefonunu ver tuşluya geçeğini söyle evine yanlarına taşın
Bir şekil ikna etmeyi dene
Yardım edecek imkanları yok bitti tükettim
Valla dahada aklıma bir şey gelmiyor Allah yardımcın olsun
Amin
Toplam borc ne kadar?
2 milyon
Sebep
Ya bi git işine
Ya he
Sen bilirsin
tuşlu telefon kullan
Bıraktım
neyi bıraktın
yeniden başlama ihtimalin var
Yok daha düşünmek dahi istemiyorum ne uyku uyuyorum ne hayattan zevk alıyorum bitti
avans hesap ve kredi kartını hayatından çıkar
her ay az da olsa biraz bes biraz altın biraz hisse al
Hepsi batak zaten
harcamalarını azaltıp gelirini arttırmak için gayret et
Ne kadar borç
2 milyon
Ne tPtın o kadar
Yazdım ya ne yaptığımı
Yardım istiyor musıb
Ne gibi bir yardım
Parasal
Borcum 2 bin degil ki he diyim
Sebulaş
Daha fazla kumar oyna
Bıraktım
Toplamda ne kadar peki borç
Yardımcı olmak isterim
Gel takibe
Ciddiysen yardımcı olabilirim
Ne yardımı edeceksin?
Para veririm borcun ne kadar
2 milyon hadi ver
Ciddiyim gerçekten yardımcı olabilirim çocuk gibi hadi ver demeyip iletişim kursan yardım ederim gizlisin bu arada
Yardım edilecek bir miktardan bahsetmiyoruz ki
Edecek t... k var ki edebilirim diyorum sende zorda bir kadınsın bende mutsuz evli biriyim param var huzurum yok para benim için sorun değil anlıyor musun
Borç el değiştirir mantıgı ne
Borç olarak vermem yardım ederim dostluk arkadaşlık olur niye bu kadar karamsar bakıyorsun ki
Orada mısın
Evli 2 çocuk annesi kadınım ben ve bitik durumdayım zerre umudum yok gelecekten beklentim bitti , hayata bakışım değişti yaşam boş geliyor.
Bende evli 2 çocuk babasiyim ve mutsuzum ben sana maddi konularda gerçekten yardım ederim tek istediğim beni anlayacak biri anlıyor musun
Sen karını aldat ben kocamı ama borcum bitsin öyle mi? Ben borcumdan eşimin yüzüne bakamaz hale geldim başkası olsa elli defa boşardı , şimdi senin dediğin yönden düşününce doğru mu
Reel bir beklentim yok aldatmak istesem böyle bir şey teklif etmem üniversiteli kız bulur iki içki içer yine yapardım çok mu zor ben anlaşılmak dost arkadaş olmak sanaldan da olsa bağ kurmak istiyorum hepsi bu
Eşinle arayı duzeltirsin bende eşimle boşanmak istemiyorum zaten
Sonra da hiç tanımadığın birine 2 milyon vereceksin öyle mi? Sence mantıklı mı niyetin iyilik yapmak mı gerçekten
Sanaldan sohbet muhabbet ederiz sesli şekilde konuşuruz yardım ederim bunda ne var mutsuzum sonuçta dost edinmek istiyorum ikimizde evliyiz beni anla biraz yargilama
Atayım mı iban ciddi olduğunu biraz ispat et
Sosyal medyani ver yarın 500 bini hallederim isinirsin sende hem ne dersin
Neden yarın , ayrıca sosyal medya hesabı kullanmıyoruz
Kadın olduğunu bileyim sesli konuşmak için sosyal medyan lazım zaten kimsin nesin bilmeden kim niye atsın ki ben ciddiyim ciddiyetini göster sende mesele eşlerimiz değil güven bunu biliyorum çocuk değiliz ikimizde dimi canım
Aman boş ver ya
Bak işte güvenilir değilsin boşa vakit neyse
Sen çok güvenilir olsan bi kere yarın demezdin
Güzelim sen ara konuş hallederiz ayrıca yarın dedim haftaya demedim
Neden yarın onu söyle
Eşim var ya ondan gizli olacak şekilde halletmek istiyorum senin sosyal medyan var direk yalan attın ama
Eşim var ya benim de kullanmıyoruz sosyal medya , ayrıca bu saatte konuşmaktan korkmuyorsun da nasıl sessiz sedasız bir işlemden korkuyorsun
Para ile o aynı mı bilse bosar iyi misin sosyal medya açmak zor mu
?
Yok sağol , yeterince bitik durumdayım sebebim olursun bardağa düşen son damla olursun sanada yazık ömür boyu vicdan azabı
Yazık olmaz yardımcı olurum bak 2 çocuğum üzerine yemin ederim ciddiyim sende ciddi gel dost ahbap oluruz bu yani
Seni gerçek bir sosyal medya hesabın var mı
Evliyim telegram Snap olur mu? İspatlarim herşeyi görürsün de zaten
Gizlisin
Çıktım
Yüklü kredi çek
Vermiyorlar
Yaş kaç senin
30
Bi planın var mı peki
Planlarım ic açıcı degl , bitirmek istiyorum hayatı
Öyle düşünme bence,