Arkadaşlar altını nereden alırsınız, hangi bankadan uygulamadan güvendiğiniz makas farkı az olan?
2 ay
Cevap
2Cevap
Altın S1 de alınabilir.
Kuyumcudan
Çok komik çok güldüm 😂😂😂
Ellerken hoşarlanıyon 😂😂
Kanka kaç gramın var
Ne aldın
Bende fuzule girdim
Başladım kanka yeter yedik içtik sıstık gezdik
1 milyona
8 inci ayda alıcam nasip olursa
Evet reis aylık 45500 ödüyorum
Kalanla da ufak defek altın dolar gümüş alıyorum
70.000
Kanka alcağın araba ve ödemene göre değişiyor araba 25 yaşından küçük olacak
Araba almak isteyene çok güzel bir sistem hele de 600-700 binlik bir limite girersen çok daha iyi olur 30 bin civarı ödemeyle 5 inci ayda arabanı alırsın çok yüksek model olmaz ama elin atından kat kat iyidir
Eve girme derim önden birikimin var ise birikim kaldın geri kalan limit çok büyük bir meblağ değil ise girebilirsin evide naçizane fikrim
Kuralı sistemden çok erken teslimat sistemi mantıklı
Misal alacağın ev 2 milyonluk bu paranın yüzde 40 nı tamamlan gerek sistemin sana parayı vrmesi için ve ve bu parayı hemende vermiyor 5 ay bekletiyor seni bddk öyle bir kural koymuş bunu emin evim birevim katılım evim fuzul ev sektörlerinden bir temsilci için konuşarak daha detaylı öğrenebilirsin ama konuştuğun temsilcin çok iyi olacak şeffaf olacak neyin ne olduğunu söyleyecek
Ama sakın kuralı sisteme girme şansın varsa hemen çıkar ama şansın yoksa 1-2 yıl beklersin ozamanda ev fiyatları düşermi çıkarmı yerindemi sayar nilinmez
Ev için biriktirip konut kredisi çekmek daha mantıklı hemen geçer oturursun
Nedemek ben teşekkür ederim iyi günler kolay gelsin
Ben fiziki alıyorum
Gidebilsem fiziki alıcamda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Altın için genelde üç yol kullanıyorum kanka 😄
Birincisi Kuveyt Türk ve Albaraka gibi katılım bankaları, altın makası görece düşük oluyor 💰
İkincisi TEB, İş Bankası, Ziraat mobilde de kampanya zamanlarında makas fena değil 👌
Üçüncüsü de bazı aracı kurumların altın hesapları, anlık makas bazen bankalardan iyi oluyor.
Her işlemde mutlaka al-sat ekranını aynı anda birkaç uygulamadan karşılaştır, tek bankaya körü körüne bağlanma 😉 Yatırım Tavsiyesi Değildir YTD 😛