Ekonomi çok çok kötü, milyonlarca Arabi de aldık ülkeye
Neden AKP'ye oy veriyorlar mı, din için mi?
Ekonomi çok çok kötü, milyonlarca Arabi de aldık ülkeye
Neden AKP'ye oy veriyorlar mı, din için mi?
kırsal kesimin oy oranları yüzde80 90 larda akp ye gidiyor... chp nin kırsal kesimler için kaç senedir ben kayda değer bir çalışma sürdürdüğünü görmedim bizim orada.
AKP çok mu çalışma yaptı
oy alıyorsa bir şey yapmasına gerek yok ki akp kaynaklarını oy alamadıgı yerde harcıyordur.
Başka din partilerine oy versinler din takıntıları varsa AKP ülkeyi iflas ettirdi neredeyse
olay dini de değil ekonomikte değil. Chp yaptıkları ile ve medya ile bu kesimden uzak artık. hiçbir şekilde de alabileceğini düşünmüyorum. şehirdeki insanlara kaldı ülkenin kaderi.
Valla ben AKP de 1000 kat daha kötü olaylar çıkar inan gerçekten emin ol
Görmemezlikten geliyorlar ve saklıyorlar
Ben Erdoğan demiyorum ama AKP belediyeleri 1000 kat daha fazla yiyor bence olay gizlemeleri
zaten chp nin olayları gerçekse ki bu ülkenin denetiminin yıllarca yapılmadığı herkesin cayır cayır yolsuzluk yaptığı anlamına geliyor. bu kadar başıboş bırakılmaz. ülkenin emanetçisi bile altınları çalıp yurtdısına kaçıyor. ülkeyi soyan soyana. mecliste acil tek bir parti çoğunlugu alıp ülke için yasalar cıkarmaları lazım. bunlar kendilerini koruyacak yasaları onaylayıp zararlı olanlara red veriyor.
Allah belalarını versin gelen yedi giden yedi CHP de AKP de yedi yedi yedi haram zıkkım olsun Allah belalarını versin ülkemizde en büyük sorun bu zaten hepsi yiyor denetim yok yasa yok hukuk yok yedirmeye normal bakıyorlar
Ben yöneticilerden bahsetmiyorum ama bu belediyelerin çoğu yiyo tabi hepsi için demiyorum ama yiyen çok lanet olsun Allah belalarını versin
Bu iş tek cümleyle açıklanacak kadar basit değil dostum 😊
Sebep sadece din değil. Alışkanlık, aidiyet duygusu, “bizden olan” psikolojisi, medyanın etkisi, çıkar ilişkileri, devletle işi olanlar, muhalefete güvenmemek, “düzeltecekse yine bunlar düzeltir” inancı, kutuplaşma… Hepsi iç içe 🧠
Unutma, insanların oy tercihi çoğu zaman ekonomiden daha duygusal oluyor 💭🇹🇷
Cevap
3Cevap
Ya takım tutar gibiler
Mesela İzmir de hala CHP var
Onun gibi düşün
Kime versinler?
Eee tamam da tikilmeye devam mi edelim? Saten adam bugün yarın da ölür yaşından dolayı
Kardeşim kime versin millet?
Valla hepsine versinler dinciler Yeniden refah milliyetçiler zafer diğerleri CHP vs
Ama AKP MHP den olmaz artık
Yenileri gelsin ülke bitti 200 domates 🍅
Proje plan vaat hangi parti diyor vergileri düşüreceğim milli sermayayi arttıracağım kim ne vaat ediyorr Ekonominin kötü oldugununherkes biliyor zaten
Valla bu ekonomi den bir pok olmaz artık hangi parti gelirse gelsin 10 yılda düzelmez AKP ile hiç düzelmez
Valla akpyi bende sevmem zengin daha zenginleşti fakir iyice dibe battı ama yapacak bişe yok kapitalist düzen işte o yüzden diyom partinin çok önemi yok fakire 3 kuruş fazla vercekler diye iş yükünü arttırıyorlar hayat zor@
Gelen yedi giden yedi Allah belalarını versin hepsinin
Su belediyeleri ve siyasetcilerin tüm mal varlığı halka açık olmalı olan bize oluyor bunlar yiyor defolup gidiyor yine olan bize oluyor yasa Yok hukuk yok
Chp sayesinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?