ya da başka yöntemleri var mı şu ülkeye git demeyin gidebilsem avrupaya koşarak giderim zaten
2 ay
ya da başka yöntemleri var mı şu ülkeye git demeyin gidebilsem avrupaya koşarak giderim zaten
para kazandıkça dhaa çok toplumla iç içe olmamız gerekiyor. pasif gelir değil ki bu, o insanlardan geliyor para. onlara iş, hizmet sununca para geliyor
Kanka tamamen uzaklaşmak istiyorsan Türkiye’de bugün için en az 40-50 bin net pasif gelire ihtiyaç var gibi 🥲 Kira, fatura, gıda, sağlık, keyif harcaması derken huzurlu “izole” bir hayat ucuz değil maalesef.
Ama tamamen kaçmak yerine sadeleşmek de bir yöntem 😉 Daha küçük şehir, daha ucuz semt, düşük kira, az tüketim, online çalışma gibi adımlarla 25-30 binle bile psikolojik mesafeni artırabilirsin. Biraz özgürlük, biraz da strateji işi bu 💸✨
Cevap
7Cevap
Avrupa değil ama iskanav tarafları olabilir bence daha ideal ve daha sakin
Seni tanımayan insanların olmadığı bir yere git tâbiki maddiyat önemli
Modern bir şehire giderim belki en azından 1-2 yer var aklımadada
İstanbul asla olmaz bu arada
bu toplumu başka hiç bir ülkede bulamazsın hocam. amerika avrupa toz pembe anlatılıyor sizlere japonya sözde çok dürüst insanlar gibi gözüyor ama telefonları sessizde bile foto çekerken sesli uyarı veriyor neden acaba.
26 yıldır bu ülkedeyim meryem üzerliyi aldatanı gördüm 5 çocuğunun rızkını pavyonda yiyenide gördüm mükemmel bir toplumda değil yani
3 5 kişinin yaptığını tüm topluma yansıtamazsın.
ya iyi insan bir avuç benim arkamdanda her türlü sinsilik döndü yani hemde neredeyse doğduğumdan beri
hocam avrupaya gidenler geri dönüyor yt da videoları var pişmanlıkla dolular bir bak istersen senin tercihin düşüncen tabi hadi iyi geceler.
ya onlar sosyal insan Türkiyede sürekli arkadaş edinmeye çalışan insanlar var sessiz insan asosyal olarak görülüyor ve bireysel bir toplum buna alışamıyorlar ben gayet asosyalim uyumlu olduğumu düşünüyorum
sosyallik asosyallik sebebiyle bu toplum bırakılmaz hocam :D bende asosyalim bak 3 senedir konuştuğum insan yok ailem dışında evden çıkmıyorum işsizlik sebebiyle de. tek dostum arkadaşım yok. ne yapalım bu da bizim kaderimiz :) kötü arkadaşlıktansa yalnız geçmiş bir ömür daha iyidir üzülme.
Fazla kazanmanın yolu illegal maalesef
Neden türkiye muz cenneti
öncelikle neden bahsediyorsun , sonra ona göre bir önek vereceğim
Ben galiba farklı soruya cevap vermişim
60 yeter
yılda max 21 gün falanmı gideceğiz?
120-130 k
Beklentin nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?