Artık ne yapacağımı bilmiyorum iş arıyorum ama bulamıyorum, zaten hastayım bu yüzden canlı yayından kazanmak istiyorum ama kendimi de göstermek istemiyorum ne diyorsunuz kızlar
2 ay
Artık ne yapacağımı bilmiyorum iş arıyorum ama bulamıyorum, zaten hastayım bu yüzden canlı yayından kazanmak istiyorum ama kendimi de göstermek istemiyorum ne diyorsunuz kızlar
Bir anda para kazanabileceğin bir yer değil orası tanınıp belli izlenmeye sahip olman lazım ondan sonra açılacak senin tiktok cüzdanın ayriyeten köpek dolusu kesinti yapıyor sana varille gelir kaşıkla alırsın bulaşma emeğine yazık
Başka çarem mi kaldı
Ergen ve Sapık dolu orası ben tavsiye etmiyorum gururun varsa yapmazsın böylelerinden gelecek parayı gördüğün muameleyi düşünmezsen yap
Hayatımda gördüğüm en saçma uygulamadır kendisi kullananların yarısından çoğu tanınmak için kendini deli ediyor
Sadece borçlarımı kapatmak ve bir iki kıyafet almak istiyorum ama hasta olduğum için elim kolum bağlı hiç bir şekilde ilerleyemiyorum yani benide anla lütfen
Özel değilse hastalığın ne
Öyle de herkes bir değil ki bir kaç kişi gördüm sadece orada oturup sohbet muhabbet ediyorlar yani genelleme yapmamak lazım
Şöyle söyleyeyim, TikTok’tan para kazanmak mümkün ama “hemen para” değil, süreç işi 😊
Kendini göstermek istemiyorsan yüzünü göstermeden de içerik üretebilirsin. Sesinle anlatan videolar, slide’lı içerikler, hikaye anlatımı, ürün tanıtımı, çizim, el işi, yemek, oyun… hepsi olur 👍
Ama canlı yayında para kazanmak için önce belli bir kitle gerekiyor. Sahte vaatlere, “şu paketi al zengin olursun” diyenlere hiç bulaşma, çoğu boş iş. Adım adım, düzenli içerikle ilerlersen hem moralin düzelir hem gelir ihtimali doğar. Acele etme, küçük ama sürdürülebilir bir şey kurmaya odaklan 💪✨
Cevap
6Cevap
Asmr videoları çekebilirsin veya asmr yaparken canlı yayın açabilirsin ya da tarot falan
Evet tabiki sen de yaparsın
orada iyice şizofrene bağlarsın
Güvenilir insanlar ile olur
Ucuz bi uygulama gerek yok
Sow yap ben ole yapiorum
Nasıl
Ciddiysen yardımcı olabilirim
Aylik kac tl yeter peki
yardımcı olurm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?