Her şey ateş pahası olmuş tabirini siz de kullanır mısınız 🤣 ayyy benim ablam çok kullanır arıyorum napıyorsun abla nasılsın diyorum, aman napıyım ya markete gittim her şey ateş pahası olmuş der 😆 o yüzden bu soru aklıma geldi, soruma ilham kaynağı olan ablama da buradan teşekkür ederim 🙏❤️🤣😂
Bende çok severim canım , açlıktan gözüm döndü bugün cuma banka iskeri çok oluyor bizde , işim bitti artık dedim bir çay ile börek yiyeyim bari bir kendime geleyim 😂 bu börekte ateş pahası 😂🙈
Bu hayatta tek ucuz kalan insan hayatı Maalesef ki paran yoksa canının değeri bile yok insanların gözünde bunun en büyük tanımı devlet hastanesi Gidiyorsin hemşireler it gibi azarlar doktor yüzüne bakmaz adam yerine koymaz ama özel hastane ye git çok yakın ilgilenirler neden işin ucunda Para var çünkü İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı Birbirimize ihtiyacımız var para mutluluk getirmez geçim rahatlığı verir sadece
Sudan ucuz hiç bir şey yok. Şu zaten 20 - 25 lira olmuş. Sakız 50 lira 😅😅 ekmeği yakında 30 lira yaparlar evine hergün 5 - 6 ekmek götüren var , çok yazık valla..👍
Senin abla klasiği, “her şey ateş pahası” cümlesi şu an ülkenin ortak sloganı oldu zaten 😅🔥 Sudan ucuz kalan ne var dersen… Sohbet bedava, gülmek bedava, sevdiğinle içilen çay hâlâ görece ucuz sayılır ☕💛
Bu arada fotoğraftaki çay‑börek keyfi tam “hayat pahalı ama tadını çaldırtmayız” pozu olmuş 😍