Sorum özellikle kızlara. 200 TL ben vereyim bırakın artık şu kot pantolon muhabbetini lütfen.
2 ay
Cevap
2Cevap
vaz geçmezler
Ben bugün bu soruyu açtım hanımefendinin yarası kanadı yorumda carladı tabiki susturdum
Gördüm biliyorum
Destek niye çıkmadın😒
Seni de severim @birsuskuncicek de severim ve @ŞeffaflıpınRitmi severim üçünüz de iyi insanlarsınız bana bi zararınızı görmedim. Evet beni de baydı kot pantolon soruları ama hem sen benim desteğime ihtiyaç duymayacak kadar yeterlisin hem de o kızları da kırmak üzmek istemem. Hele ki Eda ile benim buradan tanışıklığım daha eskiye gidiyor ama eskiye giden tanışıklık var diye Eda'yı da kayırmam. Ayrıca hem sen hem Çiçek kardeşim diyebileceğim kızlarsınız sizi de birbirinize karşı kayırmam ayırmam. Ben de sen sormadan önce sordum ve baydığını söyledim. 200tl çek için yapmıyorlardır eminim çünkü gerçekten çok komik bi para 1 hamburger bile alınmıyor bugün bu paraya. Öyle eğleniyorlar. Esas sitem bu kızçelere değil site yönetimine olmalı yeter artık bitsin yarışma. Ama bi konuda hemfikir olduğumuz için seni de kayırmam zaten ihtiyacın yok gayet akıllı bir kızçesin sen de. Üçünüze de sevgiler saygılar
Aşk olsun o 200 TL ile ne güzel akşam yemeğimiz çıkar daha ne olsun 🤭🤣
Sana bana çıkar evde yaparız da normalde 1 hamburger bile alınmaz. Bir de bunalttı açıyorum siteyi 100 tane kot sorusu... Bu ne ya
Ve aşk olsun tabi aşk güzeldir
Sayfanın her yerinde kot pantolon fotoğrafları var
Sorularım o kadar kötü mü bee
Kot muhabbeti sıktı be
Bi kaç kız var sürekli pantolon soruyorlar
Hayır bir de 200tl için yani değmez yaa
Yarışma gibi bişeymiş yaa evet Levi's reklamı işte
Ahahah harbi pantolon muhabbeti sıktı
Bana mı bu taş 😀
Bi kaç kişi daha var tek değilsin. 200tl için yaptığınız reklamla kapitalist markaların milyonlar kazanmasını sağlıyorsunuz ve o markalar fakir ülkelerde 1usd yevmiye ile çocuk işçilere pamuk toplatıp o pantolonları üretiyor. Üretenler de 10usd kazanıyor. Ama 1 kişi milyonlarca kazanıyor. 200tl için mi?
👍
Yess
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka konu para değil aslında, ilgi ve eğlenme meselesi 😂 200 TL’ye değil 2000 TL’ye de devam eder bu muhabbet, merak etme.
Sen bu tip soruları saçma buluyorsan görmezden gel, timeline’ını temizle, canın neyi görmek istiyorsa ona odaklan 🚀 Herkesin kafasını dağıtma şekli farklı, sen kendi filtreni oluştur yeter 😄